Skip to content

Aalborg Lufthavn klar til juletrafikken

2. december 2019

I Aalborg Lufthavn bød november 2019 på fremgang i chartertrafikken, men en samlet tilbagegang i forhold til november 2018. Nu er årets store julemåned i gang og byder blandt andet på mere chartertrafik til De Kanariske Øer og ski-nyheden Sälen-Trysil.

Læs nyheden

Årets travleste weekend i oktober

1. november 2019

Weekenden op til skolernes efterårsferie blev årets største rejseweekend i Aalborg Lufthavn og markerede samtidig overlappet mellem sommer- og vinterprogrammet. Oktober 2019 bød dog på en samlet tilbagegang, set i forhold til samme måned sidste år.

Læs nyheden

2600 m2 flyhangar indviet i Aalborg Lufthavn

8. oktober 2019

I Aalborg Lufthavn var der i dag officiel indvielse af en ny flyhangar på 2600 m2 – en flyhangar som allerede inden indvielsen har været i brug af to flyselskaber.

Læs nyheden

Kåret som Danmarks bedste lufthavn

3. oktober 2019

Aalborg Lufthavn er kåret som Danmarks bedste lufthavn 2019 ved det årlige Danish Travel Awards. Det er analyseinstitut Epinions Danmarkspanel på 2.600 personer, der står bag kåringen.

Læs nyheden

Forventet tilbagegang trods årets største måned

1. oktober 2019

September 2019 kunne ikke leve op til september 2018, som var den største rejsemåned nogensinde i Aalborg Lufthavns historie. Samlet var der i år en tilbagegang på 11,3 procent.

Læs nyheden

Direkte til Gazipasa fra Aalborg

10. september 2019

Fra sommeren 2020 kan du flyve direkte med Detur til Gazipasa Lufthavn, hvorfra du hurtigt er fremme ved sol, strand og feriehygge i Alanya.

Læs nyheden

Nyt fugleradar-system i Aalborg Lufthavn

9. september 2019

Aalborg Lufthavn har installeret et nyt fugleradar-system til overvågning af fugleaktiviteten over lufthavnen, og som den eneste lufthavn i verden gør Aalborg Lufthavn også systemet fuldt tilgængeligt for piloter og Air Transport Wing Aalborgs mågejægertjeneste.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn klar til sensommeren

2. september 2019

Sensommeren har meldt sin ankomst. Årets sidste sommermåned bød på stærke SAS-nyheder – med en ny skirute til Scandinavian Mountains Airport og flere ugentlige afgange til Oslo.

Læs nyheden

SAS øger antallet af direkte afgange mellem Aalborg og Oslo

23. august 2019

Fra den 27. oktober vil der være ni ugentlige afgange direkte mellem Aalborg og Oslo – med morgen- og eftermiddagsafgange fra Aalborg og eftermiddags- og aftenafgange fra Oslo.

Læs nyheden

SAS åbner direkte skirute til Sälen-Trysil

12. august 2019

I vinterperioden 2019-2020 flyver SAS direkte fra Aalborg til den nye lufthavn, Scandinavian Mountains Airport, ved de populære skiområder Sälen og Trysil.

Læs nyheden