Skip to content

Rejsebureauer

Læs om de forskellige rejsebureauer og find inspiration til din næste rejse.

Med Africa Tours kan  du skabe din egen  safarirejse til Afrika og opleve det, du helst vil. Drømmer du om safari, Kilimanjaro bestigning, badeferie eller noget  helt fjerde? Vi bringer  dig dybt ind i Afrikas hjerte.

Mail: info@africatours Tlf: 88 73 40 00 Web: http://www.africatours.dk/

AlfA Travel er ekspert i grupperejser for alle typer af grupper - lige fra skoler til fx firmaer, sportsgrupper og private grupper. Vi skræddersyer alle rejser ud fra gruppens specielle ønsker og behov. AlfA Travel er dansk og privatejet, og vi arrangerer hvert år næsten 1.400 grupperejser til både europæiske og oversøiske rejsemål. Din faste rejsekonsulent er din garanti for effektiv kommunikation og er din genvej til gode rejseoplevelser.

Mail: info@alfatravel.dk Tlf: 70228870 Web: alfatravel.dk

Apollo er en rejsearrangør, der er drevet af en nysgerrighed til at udforske nye steder i verden, men der er selvfølgelig stor kærlighed til de enkle og trygge rejsemål, som har været på programmet i mange år. Apollo har stor ekspertise indenfor specielt charterrejser, krydstogter, gruppe- og rundrejser, hvor kvalitet, professionalisme, sikkerhed og konkurrencedygtige priser er i højsædet – altid med kunderne i fokus. Sammen med gæster og samarbejdspartnere lægger Apollo grundlaget for en bedre rejse.

Mail: salg@apollorejser.dkgrupperejser@apollorejser.dk Tlf:   +45 3520 1900  Web: apollorejser.dk

Bambus Rejser er et dansk rejsebureau med fokus på socialt ansvarlige rejser til Sydøstasien. Skræddersyede og individuelle kultur-, natur-, og oplevelsesrejser til både højdepunkterne og oversete egne. Oftest afsluttet med sol og afslapning på stranden.

Mail:  post@bambusrejser.dk Tlf: 70 40 42 45 Web: bambusrejser.dk

Rejs med BECH Travel fra Aalborg Lufthavn til eksotiske destinationer som Mauritius og Maldiverne. Vores erfarne rejserådgivere er specialister i at sammensætte kvalitetsrejser til 4- & 5-stjernede hoteller. Alle vores pakkerejser kan skræddersyes efter dine ønsker. BECH Travel – Rejs opløftet hjem.

Tlf: 30408660 Web: bechtravel.dk Mail: rejse@bechtravel.dk

BENNS er dit personlige rejsebureau. Vi skræddersyer alle typer af rejser til hele verden herunder rundrejser, krydstogter, safari, kør-selv, autocamperferie samt gruppe- & studierejser. Team Benns har over 50 års erfaring og et stærkt økonomisk fundament.

Tlf: 65656565 Web: benns.dk

Best Travel er specialister i flodkrydstogter og rundrejser med historisk og kulturelt indhold, ledet af erfarne danske rejseledere, samt havkrydstogter i samarbejde med det italienske rederi MSC Cruises. Best Travel er en del af rejsekoncernen Stena Line Travel Group.

Mail: info@besttravel.dk Tlf: 70 20 98 99 Web: besttravel.dk

Blixen Tours er et danskejet rejsebureau, der specialiserer sig i rejser til Det Indiske Ocean, Mellemøsten og safarirejser til Afrika. Vi tror på at store rejseoplevelser ofte handler om små detaljer. Derfor skræddersyes alle vores rejser i samarbejde med kunden.

Mail: post@blixentours.dk Webhttp://www.blixentours.dk/ Tlf: +45 7674 0070

Bravo Tours er ferie på dansk for modsat de fleste andre charterbureauer, taler vi dansk på kontoret og dansk ude på rejsemålene. Høj kvalitet, solid service og dansk rejselederservice har været vores varemærke fra begyndelsen – uanset om du rejser på afslappende og oplevelsesrig charterferie, på eksotiske rundrejser eller tager med på safari på Afrikas savanne. Vi glæder os til at tage ansvaret for din ferie.

Mail: bravo@bravotours.dk Tlf: 70 10 10 77 Web: bravotours.dk

B2B Travel har mere end 25 års erfaring indenfor rådgivning omkring erhvervsrejser, og hos B2B Travel får I seriøs sparring og rådgivning omkring virksomheds-, gruppe- og messerejser. Vi arrangerer også weekend-, studie-, og personalerejser, og vi tilpasser enhver rejse ud fra jeres ønsker og behov. På vores hjemmeside ses flere af vores referencer, ligesom vi også gerne byder jer og  jeres virksomhed velkommen.
B2B Travel er dansk og er ejet af Karsten Ree Holding.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Mail: info@b2btravel.dk Tlf: +45 79 30 15 10 Web: http://www.b2btravel.dk/ 

Check Point Travel er specialister i rejser til Thailand, USA og Cuba. Vi har et indgående kendskab til destinationerne fra egne rejser og tilbyder unikke rundrejser, eksotiske badeferier og rejser med danske rejseleder. Og så får du god kvalitet til en rimelig pris.

Mail: cpt@cpt.dk Tlf: 86137744 Web: cpt.dk 

DANexplore er eksperter i at lave individuelle rejser til hele verden. Med mere end 30 års erfaring, kan du trygt lade DANexplore sammensætte alt fra solrejser, rundrejser, kør-selv, safarier,  krydstogter, skirejser og luksusrejser. DANexplore skræddersyer din drømmerejse efter dine ønsker og behov.

Mail: info@danexplore.dk Tlf: 86 40 88 44 Web: danexplore.dk

Danski har siden 1981 arrangeret skiferier til Østrig, Frankrig og Italien. Danski har mere end 20 af de bedste rejsemål i Alperne og kan vejlede dig hele vejen. Til sammen har de ansatte på kontoret nemlig mere end 5.000 ski-dages erfaring, og kender altså Alperne ind og ud. Danski garanterer 100% hyggegaranti, røde næser og masser af socialt samvær med familien, vennerne eller nye bekendtskaber. Hvis du, din familie og flere generationer vil have Danmarks hyggeligste skiferie, skal du tage på skiferie med Danski.


Mail: mail@danski.dk Tlf: 86 80 06 00 Web: www.danski.dk

Sembo tilbyder over 300.000 hoteller og ferieboliger i Europa og hele verden. Flere af disse hoteller er nøje udvalgt af vores indkøbere, som rejser verden rundt og besøger hotellerne. Ud over ophold tilbyder vi fleksible flyrejser, færgeoverfart og forskellige aktiviteter. Du kan nemt selv bygge din rejse, så den passer dig på sembo.dk.

Tlf: 78 75 49 00 Web: sembo.dk

Euro Tourist gør drømme til virkelighed! Vi er et lille team, som skræddersyer rejser til hele verden. Hos os er personlig betjening i højsædet. Vi er eksperter i gruppe- og specialrejser, men vi kan så meget andet! Mere end 30 år i branchen giver naturligvis et godt samarbejde med vore leverandører og et solidt kendskab til branchen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Mail: info@eurotourist.dk Tlf: 98113400 Web: eurotourist.dk

Lad os gøre din ferie bedre. Hos FDM travel er vi specialister i at arrangere din individuelle ferie, så den opfylder lige det, du drømmer om. Vi sammensætter din rejse helt som du gerne vil have den uanset om det er et par fridage, en uges afslapning eller en større oplevelsesrundrejse.

Mails: europa@fdm-travel.dkusa@fdm-travel.dkoesten@fdm-travel.dk Tlf: 70 11 60 11 Web: fdm-travel.dk 

Gislev Rejser har gode ferieløsninger klar, som passer til dine ønsker og behov. Kom på et afslappende krydstogt, spændende kulturrejser, rundrejser, storbyferier eller en skræddersyet grupperejse – alt er muligt med Gislev Rejser. Med hele 68 års erfaring som rejsearrangør og kun kompetente og erfarne rejseledere, der tager med som guide på din rejse, så er du i godt selskab. De bedste ferieoplevelser ligger lige rundt om hjørnet, og Gislev Rejser får det til at ske. 

Mail: gislev@gislev-rejser.dk Tlf: 62 29 12 10 Web: gislev-rejser.dk

Vi er er et lille, men professionelt rejsebureau, som tror på, at personlig service aldrig går af mode og hvert år laver vi et antal spændende grupperejser til både Thailand og Kenya med afrejse fra Aalborg Lufthavn. Disse rejser er ofte arrangeret i samarbejde med Nordjyske.

Vi skræddersyer også individuelle rejser og uanset om I er få eller mange, om I er til Asien eller Afrika, om I er vegetarer eller om I kan lide koriander eller ej, så kan I trygt overlade det til os at sammensætte lige nøjagtig den rejse som passer til jeres ønsker, budget og forventninger!

Mail: info@guldrejser.dk Tlf: 30517317 
Web: www.guldrejser.dk

Hideaways er specialist i rejser, hvor du bor på håndplukkede charmerende hoteller. Alle hoteller er nøje udvalgt efter kriterier som beliggenhed, atmosfære autencitet, og de er opdelt i rejsetemaer som f.eks. mad og vin, boutique-hoteller, familieferie og mange flere. Alle hoteller er blevet besøgt og vurderet af en medarbejder hos Hideaways.

Mail: info@hideaways.dk Tlf: 32 294 646 Web: hideaways.dk

Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier til de østrigske Alper, de schweiziske Alper og de italienske Dolomitter. Vi har i alt 12 rejsemål for skiferie og skirejser til Østrig, Italien og Schweiz. Højmark Rejser kunne i sæsonen 2011/12 fejre sit 20 års jubilæum, hvilket betyder mere end 20 års erfaring i at arrangere skirejser for vores gæster. Det betyder ligeledes mere end 20 års erfaring i at give vores gæster den bedste service både fra kontoret i Danmark og hos guiderne ude på destinationerne. 

Mail: Ski@hojmark.dk Tlf: 97 325 325 Web: hojmark.dk

Hos In-Italia kan du booke rejser til Italien med rutefly fra AAL, inkl. lejebil i lufthavnen, og du har adgang til Danmarks bedste udvalg, på flere end 1.800 håndplukkede ferieboliger, hoteller og lejligheder i hele Italien.

Mail: info@in-italia.dk Tlf: 3315 1313 Web: http://www.in-italia.dk/italien/rejser/ 

Jysk Rejsebureau arrangerer skræddersyede rejser udenfor Europa. Vi laver bl.a. jordomrejser, familierejser, safari, frivilligt arbejde og grupperejser. Store destinationer som USA og Thailand og mindre destinationer som Dansk Vestindien, Maldiverne og Cuba. Alt er muligt.”Mærk Verden” med os.

Mail: info@jr.dk Tlf: 70 20 19 15 Web: jysk-rejsebureau.dk

KILROY er en virksomhed, der specialiserer sig i skræddersyede produkter og tjenester til unge og studerende. Vi bestræber os på at hjælpe unge og studerende til oplevelser for livet. Hvad end det er rejser jorden rundt eller uddannelse i udlandet, er vores mål at opfylde dine drømme.

Tlf: 70 15 40 15  Web: kilroy.dk

På alle Kipling Travels destinationer er vi et vidensbureau - og meget mere, end et internetbureau. Det vil sige, at vi deler ud af alle vores erfaringer både som rejsende og som arrangør i forhold til dine rejseønsker, ligesom vi selvfølgelig giver rådgivning og støtte hele vejen op til afrejse.

Mail: info@kiplingtravel.dk Tlf: 47161220 Web: kiplingtravel.dk 

Kulturrejser Europa er specialister i at arrangere kulturelle rejser i Europa, hvor der lægges vægt på interessant og alsidigt indhold og altid i følge med en kyndig dansktalende rejseleder. Kulturrejser Europas univers rummer alt fra klassiske kulturrejser, krydstogter og operature til eksotiske vandreture og storbyferier samt langtidsferier.

Mail: info@kulturrejser-europa.dk Tlf: 88 33 62 46 Web: kulturrejser-europa.dk

Igennem årene har Lamatours.dk arrangeret tusindvis af rejser til Latinamerika. Vi sætter stor ære i at vores gæster skal opleve mest muligt på deres rundrejse. Vores rejser tilrettelægges af eksperter, som har arbejdet i og med Latinamerika i mere end 10 år.

Mail: info@lamatours.dk Tlf: 89 93 43 84 Web: lamatours.dk

Rejser 100% tilpasset dine ønsker. MyPlanet tilbyder frihed til at opleve Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA. Frihed siger det hele. Det er individuelle rejser, hvor MyPlanets kompetente rejsekonsulenter skræddersyer din rejse ud fra dine ønsker og behov.

Mail: rejser@myplanet.dk Tlf: 7012 5011 Web: myplanet.dk 

Nazar er et rejseselskab, der har stor fokus på at arrangere All Inclusive luksusrejser for de nordiske livsnydere. ”Luksusferie for alle” er Nazars slogan, og med det store udvalg af luksus charterrejser med All Inclusive, skandinaviske børneklubber og hoteller lige ved stranden, så bliver det i sandhed efterlevet. Det nordiske rejseselskab ser deres gæster som en del af familien, og spændende ferieoplevelser - som kun kan fås igennem Nazar – er garanteret.

Mail: info@nazar.dk Tlf: 70 22 31 21 Web: nazar.dk 

Nilles Rejser er et dansk rejseselskab, som har et stort udvalg af kvalitets flyrejser, hvor der altid er en dansk rejseleder til stede. Når du ankommer til destinationen vil du blive mødt af en 4-stjernet moderne bus, der kører dig direkte til et af de gode hoteller. Nilles Rejser tilbyder storbyferier, flodkrydstogter, rundrejser og grupperejser samt charterrejser på Nilles egne charterfly. Få et stort udvalg af kvalitetsrejser igennem et familiedrevet rejsebureau med 67 års erfaring. 

Mail: nilles@nillesrejser.dk Tlf: +45 70216022 Web: www.nillesrejser.dk 

Nortlander er en del af Skandinaviens største skirejsebureau og har mere end 30 af de bedste destinationer i Frankrig, Østrig og Italien. Nortlander er til dig, som gerne vil have lidt mere på skiferien – det lille ekstra. Her går fantastisk skiløb, smuk natur, god mad og lækre hoteller og lejligheder hånd i hånd. Hvis du vil have det lille ekstra på skiferien, skal du tage på skiferie med Nortlander.
 

Mail: nortlander@nortlander.dk Tlf: 70 10 50 95 Web: www.nortlander.dk

Hos OnlineSki tilbyder vi Danmarks bedste og billigste skirejser som kør-selv eller med bus- eller flytransport. Alle vores priser er inklusiv liftkort og skileje. Vi kender alle vores destinationer rigtig godt, efter at vi har arbejdet med dem i mange år. Vi har selv været alle steder, hvilket betyder vi kan rådgive præcist igennem valg af destination, valg af hotel, skileje, liftkort, skiskole og alle andre spørgsmål man måtte have. Derudover har vi også Danmarks mest kundevenlige åbningstider; søndag-torsdag kl. 9:00 – 21:00 samt fredag – lørdag 09:00-17:00.

Mail: info@OnlineSki.dk Tlf.: 97 32 44 40 Web: www.OnlineSki.dk

Rickshaw Tours & Travel skræddersyer og arrangerer unikke rejseoplevelser for dig, som ønsker at få et enestående glimt af verden. Vi har designet rejser siden 1988 – oplevelser som man ønsker at dele med hele familien. Sammen får vi dig sendt afsted på dit livs oplevelse. 

Mail: info@rickshawtravels.dk Tlf: 60756075 Web: rickshawtravels.dk

Risskov Rejser er et danskejet rejsebureau, der tilbyder rundrejser med rejseleder og individuelle rejser, skræddersyet helt efter dine ønsker. Vores store ekspertise i Nordamerika, Australien og New Zealand er et vigtigt fundament på de individuelle rejser. Vi har også et indgående kendskab til Europas storbyer, og disse rejser er til dig, der vil have kvalitet og centralt beliggende hoteller. De store oplevelser får du også på vores rundrejser med dansk rejseleder, både i Europa og ud i den store verden. Her lægger vi stor vægt på viden, kvalitet, unikke oplevelser samt passionerede og kompetente rejseledere. Du kan selvfølgelig rejse fra Aalborg.

Mail: verden@risskov.com Tlf: 70 226 600 Web: www.risskovrejser.dk

Samson Travel tilbyder individuelle skræddersyede rejser, grupperejser med dansk rejseleder og langtidsrejser til hele verden. Om du vil til USA, Vietnam, Australien eller Spanien, står vores kompetente rejsekonsulenter klar til at hjælpe med at sammensætte en rejse lige efter dine ønsker.

Samson Travel blev grundlagt i 2000 i Frederikshavn. I dag har vi hovedkontor i Aalborg Lufthavn samt afdelinger i Frederikshavn og Odense

Mail: samson@samson-travel.dk Tlf: 98 42 78 00 Web: samson-travel.dk

Skiferier alle skal have råd til. Det er mottoet hos Slopetrotter. For skiløb er nemlig en af livets store fornøjelser, og det skal alle have lov til at opleve. Hos Slopetrotter kan du tage billigt på skiferie til Italien, Østrig eller Frankrig – og du kommer ikke til at betale for mere, end du har brug for. Med andre ord: Fedt skiløb til lavpris! Så hvis du vil på skiferie uden at betale for
mere end du har brug for, skal du tage på skiferie med Slopetrotter.
 

Mail: slopetrotter@slopetrotter.dk Tlf: 70 22 52 85 Web: www.slopetrotter.dk

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret familieejet rejsebureau, der har eksisteret i mere end 30 år. Vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den rigtige kvalitet og vores hjerte brænder for de oversøiske rejser, hvor vi har vores helt store ekspertise. 

   Mail: info@stjernegaard.dk Tlf: 45 26 00 00
   Web: www.stjernegaard-  rejser.dk

Spies har Danmarks største udvalg af forskellige rejser og altid til gode priser. Kom på charterrejser, familieferier, storbyferie, miniferier, eksotiske rejser og hvad hjertet ellers begærer. Få dine feriedrømme opfyldt med god rådgivning og vælg selv, hvordan din rejse skal udformes. Du kan komme på en klassisk charterrejse eller selv sammensætte din ferie med fly og hotel til en af de mange destinationer. Der tilbydes også flybilletter, så du selv bestemmer hvor lang din ferie skal være.

Tlf: 7010 4200 Web: spies.dk 

Det 100 % danske rejseselskab, SunCharter, er udsprunget af den jyske muld og har mange års erfaringer med udelukkende danske guider og skønne charterdestinationer. Ved SunCharter er din ferie i trygge hænder, hvor du bare kan læne dig tilbage og slappe helt af og nyde ferien. En charterrejse er lig med afslapning og kvalitetstid med familien, og det har SunCharter helt styr på – drømmerejsen nede i sydens sol er garanteret med hele Nordjyllands charterarrangør.

Mail: info@suncharter.dk Tlf: 70 34 50 97  Web: suncharter.dk 

Svane Rejser har været Danmarks rejsearrangør i mere end 28 år. Vi tilbyder en stor pallet af ferierejser til USA, Latinamerika og Caribien. Vores medarbejdere har stor erfaring. Svane Rejsers koncept er enkelt; Bedst mulige service til lavest mulige pris! 

Mail: svane@svanerejser.dk Tlf: +4535355345 Web: svanerejser.dk

Thailand Tours er et lille personligt rejsebureau,  hvor vi skræddersyr rejser til Thailand med dine  ønsker i fokus. Vi har boet i Thailand i mere end  20 år og kender næsten alle afkroge i landet.

Mail: info@thailandtours.dk Tlf: 42 64 49 47 Web: thailandtours.dk

TUI er for de kvalitetsbevidste og eventyrlystne. Vi tager dig med på sol- og badeferier samt krydstogter. Med direkte fly fra Aalborg dagligt og et væld af kvalitets hotelkoncepter for familier og dem uden børn, gør TUI ferievalget nemt. Vi er en del af verdens største rejseorganisation, og det giver dig som kunde en stabilitet, tryghed og fantastisk service.

Mail: kontakt@tui.dk Tlf: 70 10 10 50 Web: www.tui.dk

USA Rejser er det originale USA rejsebureau når det kommer til drømmerejsen ”Over There”. Vi hjælper dig også gerne med rejser til Canada og Caribien m.m.. USA Rejser skræddersyr individuelle rundrejser og krydstogter så du får den perfekte ferie. Vi gir´ råd til en bedre ferie

Mail: usa@usarejser.dk Tlf: 33 13 15 30 Web: usarejser.dk

VERDN er et 100% dansk ejet rejseselskab med udspring fra det jyske og består i dag af et lille team med stor passion for rejser og for at skabe oplevelser. Vores passion kombineret med en innovativ tilgang til at skabe de bedste ferie og vores store erfaring gør at vi vil kunne tilbyde konkurrencedygtige produkter samtidig med at vi åbner op for unikke ferieoplevelser i VERDN

Mail: info@verdn.dk Tlf: 44 45 15 51 Web: https://www.verdn.dk/

Danskejede Århus Charter har siden 1988 udbudt charterrejser til solrige rejsemål omkring Middel- og Atlanterhavet. Hos Århus Charter er gæsten og den personlige kontakt altid i centrum, og du møder kun danske rejseledere på vores rejsemål, ligesom vi flyver med dansk flyselskab. 

Mail: info@aarhuscharter.dk Tlf: 86 202 900 Web: aarhuscharter.dk