Skip to content

OPLEV SOLSKINSØEN BORNHOLM

Bornholm er noget helt særligt og må siges at være et 'must-see' for alle, der elsker dansk historie og en hyggelig ferieoplevelse med familien. Om du er til en afslappende ferie med god mad og brætspil eller en aktiv ferie med sved på panden, så er det hele at finde Bornholm.

Den danske ø med lige godt 40.000 indbyggere ligger langt ude i Østersøen sammen med den lille øgruppe, Ertholmene, som Christiansø er del af. Hovedbyen hedder Rønne, hvor du også lander med flyet og derfra kan bevæge dig indlands mod de mange smukke og hyggelige småbyer, såsom Svaneke og Gudhjem. Bornholm bliver ofte omtalt som solskinsøen eller klippeøen, grundet de mange klippeformationer, der findes på øen - primært ud til havet.

Der er mange fantastiske turistattraktioner at finde på Bornholm, og med bil kan man hurtigt komme ud til de fleste. Ellers er cyklen et perfekt alternativ, hvor du oplever øen på en helt anden måde og naturen kommer helt tæt på. Som turist på Bornholm er du næsten nødt til at opleve Hammershus, men også Østerlars rundkirke, Rokkestenen og røget sild, bedre kendt som Sol over Gudhjem. 

Find rejse til Bornholm

Praktisk information

Find flyafgange til Bornholm her:

DAT
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
DAT
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Det er muligt at benytte den kollektive bustrafik på Bornholm, hvor du for eksempel kan købe et 10-turs klippekort.

Derudover er der mange muligheder for at leje en bil eller cykel, hvor sidstnævnte er den bedste måde at opleve øen på.

 

På Bornholm er der mange kendte seværdigheder som Hammershus, Rokkestenen, Ekkodalen osv., men der er også et hav af andre ligeså fantastiske og mindre kendte oplevelser som nedenstående:

 

  •  Tovbanen tæt på Nordbornholm tæt ved Hammershus.
  •  Den Bornholmske Gårdbutik lige øst fra Rønne.
  •  Værfeldtsgård Vikingegård ved Aakirkeby.
  •  DBJ Museum (De Bornholmske Jernbaner) i Nexø.
  •  Bornholms Tekniske Samling.

Rejs til Bornholm

DAT
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
DAT
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer