Skip to content

Aalborg Lufthavns vilkår og betingelser

Aalborg Lufthavns hjemmeside er ejet og administreret af Aalborg Lufthavn a.m.b.a, som har rettighederne til det indhold, du finder på siden. Når du befinder dig på aal.dk, er det derfor vigtigt, at du er indforstået med en række vilkår og betingelser, som er uddybet nedenfor. Du skal derfor læse og være indforstået med disse. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at du overholder og er forpligtet af de pågældende vilkår og betingelser.

Copyright

Alt, hvad du ser på hjemmesiden, tilhører som udgangspunkt Aalborg Lufthavn. Dette inkluderer tekst, fotografier, illustrationer, grafikker, lydklip, videoklip og audio-videoklip, som er ophavsretligt beskyttet. Du har brugsret til indholdet, der gør, at du kan gemme, downloade, kopiere og udskrive indhold fra siden - under den forudsætning, at det kun er til personligt brug. Dét betyder, at din brugsret begrænser sig til ikke-kommercielle foretagende, hvor indhold heller ikke må offentliggøres på andre hjemmesider eller medier.

Ved ønske om brug af indhold og eventuelt logo i andre henseende end til personligt brug, skal du rette henvendelse til Aalborg Lufthavn. Det er derved muligt at få en skriftlig tilladelse fra Aalborg Lufthavn til en udvidet brugsret. Dette vil variere fra sag til sag, hvorfor det er vigtigt at pointere, at hver givet tilladelse er begrænset til den pågældende sag.   

Undtagelse

Under "Presse" er der stillet et billedarkiv til afbenyttelse. Det betyder, at du kan downloade billederne og benytte dem ved omtale af Aalborg Lufthavn i andre medier - dog med forudsætningen af, at de benyttes i en lovlig sammenhæng.

Feedback

Aalborg Lufthavn glæder sig over at modtage kommentarer og synspunkter omkring denne hjemmeside, da det kan bidrage til en bedre service på hjemmesiden. Feedback, kommentarer, synspunkter og ideer er betragtet som ikke-fortrolige. Vi har derfor rettighederne til de informationer du sender til os, hvorfor vi beder dig om ikke at sende oplysninger, du ikke ønsker, at vi skal have ophavsretten til.

Tredjepartsoplysninger og eksterne links

På denne hjemmeside forefindes også indhold fra en tredjepart og hyperlinks til hjemmesider, der ikke styres af Aalborg Lufthavn. Disse er beregnet til at give dig adgang til informationer, der kunne være af interesse for dig. Her kan nævnes bustider til og fra lufthavnen og vejrudsigterne for diverse destinationer. Aalborg Lufthavn yder ingen garanti for, at oplysninger fra tredjepart og indhold på andre hjemmesider altid er korrekte og opdateret. Der tages derfor ikke ansvar for anvendelsen af disse hjemmesider og brugen af oplysninger fra tredjepart.