Skip to content

Dem finder du i lufthavnen

I Aalborg Lufthavns terminal finder du, foruden biludlejningsfirmaerne, en række rejsearrangører mfl., der har kontor ud til vandrehallen. 

Find de enkelte i listen nedenfor, som opdateres løbende.

De forskellige biludlejningsfirmaer finder du til højre fra hovedindgangen mod Ankomsthal 2 og pølsevognen.

Hertz Aalborg           

AVIS                   

Sixt                    

Budget           

Europcar       

Enterprise

F-16 SIM EXPERIENCE finder du ned ad vandrehallen til højre fra hovedindgangen, hvor du kan få den gribende oplevelse ved at sidde i et autentisk F-16 cockpit og få et par minutters flyvning i fuld fart over det tidligere Jugoslavien.

Kig ind for at høre mere eller læs mere på f-16sim.dk

Mail: kontakt@f-16sim.dk -  Tlf. +45 30 28 94 00

 

Til højre fra hovedindgangen lige før biludlejningsfirmaerne, finder du fra den 21. marts rejsebureauet NILLES Rejser

NILLES er et dansk rejseselskab, som har et stort udvalg af kvalitets flyrejser, hvor der altid er en dansk rejseleder til stede. Når du ankommer til destinationen vil du blive mødt af en 4-stjernet moderne bus, der kører dig direkte til et af de gode hoteller. Nilles Rejser tilbyder blandt andet storbyferier, flodkrydstogter, rundrejser og grupperejser.

 

 

Til højre fra hovedindgangen lige før biludlejningsfirmaerne, finder du på 1. sal rejsebureauet Ruby Rejser

Ruby Rejser har siden 2015 været en del af Sunway Group, der blandt andet inkluderer en række andre specialrejsebureauer, med fokus på for eksempel aktive ferier, rejser med skib og rejser til Disneyland. Ruby Rejser er primært specialiseret i skiferier, vandreferier, cykelferier, Hurtigruten, nordlysrejser, kulturrejser og fællesrejser.

Til højre fra hovedindgangen mod Ankomsthal 2, finder du erhvervsrejsebureauet Skotte Business Travel.

Kontoret i Aalborg Lufthavn kan kontaktes direkte på tlf. 96 33 04 11.

 

Samson Travel tilbyder individuelle skræddersyede rejser, grupperejser med dansk rejseleder og langtidsrejser til hele verden. Om du vil til USA, Vietnam, Australien eller Spanien, står vores kompetente rejsekonsulenter klar til at hjælpe med at sammensætte en rejse lige efter dine ønsker.

Samson Travel blev grundlagt i 2000 i Frederikshavn. I dag har vi hovedkontor i Aalborg Lufthavn samt afdeling i Frederikshavn.

Mail: samson@samson-travel.dk Tlf: 98 42 78 00 Web: samson-travel.dk