Skip to content

Til og fra Aalborg Lufthavn med bus eller tog

Har du ikke bil eller står den bedre hjemme i garagen, så er det nemt og hurtigt at komme til Aalborg Lufthavn med den kollektive trafik. Du kan vælge at tage bussen til og fra lufthavnen, hvor der er afgange flere gange i timen. Eller kommer du sydfra er det oplagt at tage toget direkte til lufthavnen, hvor du står af få hundred meter fra hovedindgangen. Der kører tog én gang i timen til Aalborg Lufthavn.

Rejseplanen – bus og tog

Brug rejseplanen til at finde næste offentlige afgang til og fra Aalborg Lufthavn. Rejseforslag åbner i et nyt vindue hos Rejseplanen.dk.

Afgangstavle - busser fra Aalborg Lufthavn

I tabellen herunder kan du følge med i bustrafikken fra Aalborg Lufthavn lige nu. Billetter til bus kan købes enten direkte i bussen eller ved billetautomaten ved siden af hovedindgangen i lufthavnen, hvor det er muligt at bruge kreditkort.

Tid Bus Retning
21:22 Bus 71 Aalborg Busterminal
21:32 Bus 70 Fjerritslev
21:40 Bybus 12 Universitetet
21:45 Bybus 12 Aabybro / Airport
22:10 Bybus 12 Universitetet

VIS ALLE AFGANGE NORDPÅ VIS ALLE AFGANGE MOD AALBORG

Rutevejledning

Venligst tillad cookies for at vise dette indhold.

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.