Skip to content

North Flying - Skandinaviens største

North Flying i Aalborg Lufthavn er Skandinaviens største taxiflyselskab med 12 jetfly og turbopropfly. Fra 6-8 personers business-jets af typen Lear Jet og Cessna Citation til større Metro turbopropfly med 18 til 23 sæder.

North Flying flyver verden over med alt fra kronede hoveder, ministre og norske oliesheiker til forretningsfolk, sportsfolk, embedsmænd og skotske og norske olieborebisser fra Nordsøen. Dertil kommer ambulanceflyvninger med syge og tilskadekomne turister.

- Vi flyver direkte derhen kunden ønsker. Det sparer flyskift og lange, trælse bustransporter. Ikke mindst i det nordlige Norge og Sverige samt i Østeuropa, hvor det er småt med rutefly, siger marketingchef i North Flying, Jesper Kragelund.

De moderne business-jets bringer kunderne ud i verden med lænestolskomfort og 850 km. i timen. Der er fuld ståhøjde i kabinen med brede lædersæder, en DVD-skærm til alle passagerer - og naturligvis fuld forplejning.

Selskabets elegante hovedkontor og passagerterminal i Aalborg Lufthavn har døgnvagt.

Ruter i Norge og til Norge

Norge er det største marked for North Flying, der også flyver ruteflyvning for Air Norway på ruten fra Ørland ved Trondheim til Oslo.

Døgnvagt på telefon: +45 96 32 29 00

www.northflying.com