Skip to content

Gastro Pub

I Gastro Pub finder du et godt udvalg af drikkevarer og lækker mad, hvor du oplever den unikke blanding af det hyggelige barmiljø samtidigt med, at du kan få en madoplevelse med kvalitet i fokus. I lufthavnens Gastro Pub er der noget for alle – lige fra rosé og caesar salad til veninderne til burger med pommesfritter og en kold pint til herrerturen. Derudover er der også børneretter til de mindste på turen, så de kan nyde en burger i passende størrelse eller den altid sikre nuggets med pommesfritter.

De stille og rolige omgivelser er med til at skabe en afslappet atmosfære, hvilket kan være med til at skabe rammen for en dejlig pause inden turen går videre. Desuden kan du lade din telefon eller tablet op, da der findes stikkontakter og opladningsmuligheder ved alle borde.

Noget godt til ganen i ægte Gastro Pub-stil

I Gastro Pub kan du også nyde det store udvalg af drikkevarer. Her finder du alt lige fra sodavand til lækre fadøl. Øllene er nøje udvalgt, hvor især det ekstra kolde Heineken fadølsanlæg er et must-try, og der er bare noget særligt i at få serveret en iskold fadøl. Derudover finder du også et udvalg af rød-, hvid- og rosévine.

Menu:
Menukort - Drikkevarer

Gastro Pub er åben alle ugens dage fra klokken 11.00 og indtil dagens sidste afgang.

Kontakt til Gastro Pub kan gøres på:

Telefon: 96 32 13 80

Email: food@aal.dk / Gitte.Bach@aal.dk for evt. reservationer.