Skip to content

Aalborg Lufthavn som arbejdsplads

Hver dag gør vores medarbejdere en stor indsats for at give vores gæster i Aalborg Lufthavn den bedst mulige oplevelse. Vores medarbejdere løser en lang række forskellige opgaver og har derfor også vidt forskellige baggrunde. 

Du har mulighed for at læse mere om nogle af de arbejdsområder, der findes i Aalborg Lufthavn. Hvis du herefter er interesseret og kan se dig selv som medarbejder i Aalborg Lufthavn, kan du søge en af vores ledige stillinger eller du kan sende os en uopfordret ansøgning i vores ansøgningsformular.

Da alle lufthavnens primære områder fokuserer på service i forhold til vores passagerer samt på klargøring af fly og bagage, vil arbejdstiderne følge flytrafikken. Du skal derfor være indstillet på, at mange af stillingerne indebærer tidlige morgenvagter, aftenvagter, weekendarbejde samt i det hele taget skiftende arbejdstider. 

En del af de stillinger, vi har i lufthavnen, er besat af deltidsansatte og afløsere (uden fast garanteret timetal), da tilpasninger til flytrafikken ofte vil betyde mange og kortere vagter inden for samme tidsrum. Der er generelt behov for lidt flere medarbejdere i sommerhalvåret end i vinterhalvåret pga. flytrafikken.

For at blive ansat i Aalborg Lufthavn skal du kunne fremvise en straffeattest uden anmærkninger, og du skal kunne sikkerhedsgodkendes af Politiet. For visse stillinger kræves desuden en sikkerhedsgodkendelse af PET. Inden den endelige ansættelse skal du endvidere bestå en lokal sikkerhedstest, som gennemføres online, da denne er afgørende for, at der kan udstedes gyldigt ID-kort til lufthavnen. 

Tættere på Aalborg Lufthavn
Søg job i AAL

Ønsker du at være med på et stærkt hold? Se jobmulighederne i Aalborg Lufthavn lige nu eller søg uopfordret.

Se jobmulighederne

Vores DNA

Aalborg Lufthavns DNA er defineret af medarbejderne, og det er dét der skaber Danmarks bedste lufthavn.

Læs om vores DNA

Rundt i AAL

Ser du dig selv arbejde i Aalborg Lufthavn? Så kig her og find det arbejdsområde, der passer til dig.

Se arbejdsområder