Skip to content

Største spanske ruteprogram nogensinde fra Aalborg

3. juni 2024

Mens det danske maj-vejr viste sig fra både sin solrige og regnfulde side, så skinnede lysten til ferieoplevelser sydpå tydeligt igennem i maj 2024 – med blandt andet sæsonstarten for populære charterdestinationer som Kreta, Rhodos, Cypern og Zakynthos. Derudover sikrede de udvidede spanske ruter Barcelona og Alicante samt nyheden Girona fortsat momentum i rejser til udlandet og en samlet mindre fremgang i forhold til maj sidste år.

Læs nyheden

Opstart af sommertrafikken sikrede april-fremgang

1. maj 2024

April 2024 satte godt gang i sommerens ferietrafik fra Aalborg Lufthavn til blandt andet Barcelona, Alicante, Malaga, Napoli og den helt nye direkte rute til Girona. Med 12 procent fremgang i udenrigstrafikken og god rejseaktivitet i indenrigstrafikken, var der en samlet fremgang på 5,4 procent i forhold til april 2023.

Læs nyheden

Feriefyldt påske skød sommerprogrammet i gang

3. april 2024

Påskedagene er rundet af på bedste vis, hvor 1. etape af sommertrafik-programmet blev skudt i gang – med blandt andet ruterne til Bornholm, Antalya, Napoli, Malaga og den nye sommerrute, Girona. Med påskeferien i fokus, var der i marts 2024 færre forretningsrejsende til København, men fart på charter- og udenrigstrafikken, der oversteg forventningerne op til sommerprogrammet.

Læs nyheden

Nyhed: Direkte fra Aalborg til safarirejser i Kenya med Bravo Tours

19. marts 2024

Bravo Tours sætter fokus på safarioplevelser og badeferie i verdensklasse fra Aalborg Lufthavn, når de i februar 2025 flyver direkte til Mombasa i Kenya. Der bliver derfor rig mulighed til vinter for at få indfriet den store safaridrøm – i perfekt kombination med en eksotisk strandferie på Kenya Kysten.

Læs nyheden

Mere ferietrafik til udlandet sikrede februar-fremgang

1. marts 2024

Nogle ekstra våde og kolde vintermåneder blev rundet af på bedste vis i februar 2024 – med en stigende rejseaktivitet til udlandet og en samlet passagerfremgang på 4,1 procent i forhold til samme måned sidste år. Med vinterferie i uge 7 og 8 og den store Ferie for Alle-messe i Herning, var der i årets korteste måned sat ekstra fokus på sol, kultur- og storbyoplevelser fra Aalborg Lufthavn. Den gode feriestemning var derfor ikke til at tage fejl af, og der er lagt op til nogle rejsefyldte forårs- og sommermåneder.

Læs nyheden

Momentum i danskernes rejselyst i årets første måned

1. februar 2024

Højsæsonen for danskernes ferieplanlægning i 2024 er i fuld gang og hjulpet godt på vej af en kold og grå januar måned. Efterspørgslen på blandt andet sol, strand og storbyoplevelser er fortsat stigende, der tydeligt viste sig ved Aalborg Lufthavns anden udgave af Aalborg Rejsefestival. Det blev en succes med 12.000 besøgende og satte kursen mod et rejsefyldt 2024 – efter en januar måned, der viste sig fra sin gode side i charter- og udenrigstrafikken, men samtidig bød på tilbagegang i indenrigstrafikken.

Læs nyheden

Endnu en succesrig Rejsefestival i Aalborg Lufthavn

28. januar 2024

Mere end 12.000 gæster valgte søndag at bruge dagen på Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn. 35 rejseforedrag, 40 udstillere og et utal af gode tilbud og konkurrencer var programsat til årets Aalborg Rejsefestival.

Læs nyheden

Aalborg Rejsefestival bliver dobbelt så stort

22. januar 2024

Aalborg Lufthavn sætter endnu engang fokus på de mange rejsemuligheder fra det nordjyske, når over 40 udstillere deltager i Aalborg Rejsefestival søndag den 28. januar 2024. Med en markant udvidelse af rammerne til årets rejsefestival, er der lagt op til en begivenhedsrig dag – med blandt andet hele 35 gratis rejseforedrag, et mekka af konkurrencer, gode rejsetilbud samt spændende aktiviteter.

Læs nyheden

Et begivenhedsrigt år i Danmarks bedste lufthavn

3. januar 2024

Året 2023 blev skudt i gang på bedste vis i Aalborg Lufthavn – med flere spændende rutenyheder og en stærk dansk rejselyst. Der var alt i alt 4,8 procent flere rejsende gennem terminalen i 2023 end i 2022, hvor fremgangen skal ses i lyset af en indenrigstrafik, der ikke kunne måle sig med det høje 2022-niveau, men til gengæld en udenrigstrafik i stor vækst. Med udsigt til samme gode udvikling og spændende nye ruter på vej, er forventningerne til 2024 positive.

Læs nyheden

Nyhed: Direkte rute til Girona og Costa Brava-kysten

28. december 2023

Fra foråret 2024 kommer den smukke Costa Brava-kyst på rutekortet fra Aalborg Lufthavn, når Ryanair flyver direkte til spanske Girona, der er den største by i det nordlige Catalonien. Det nye år byder derfor på endnu en solrig nyhed til de danske rejsende, når sommerens feriedrømme skal indfries.

Læs nyheden