Skip to content

Fyldte charterfly i sommermånederne

2. august 2022

Juli 2022 bød på masser af feriestemning i Aalborg Lufthavns terminal, hvor de rejsende i høj grad satte kursen mod sol og varme. Særligt den tyrkiske sydkyst har været populær i år, men også det græske og spanske ø-hav har været et hit.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn ser frem til en fortsat travl sommer

1. juli 2022

Rejseglæden fylder terminalen i Aalborg Lufthavn, hvor skolernes sommerferie nu er skudt i gang. Stor rejseaktivitet og godt fyldte fly mod europæiske feriemål prægede årets første sommermåned, juni 2022, hvor der alt i alt var 137.723 rejsende til og fra lufthavnen.

Læs nyheden

Fuld fart på rejselysten i Aalborg Lufthavn

1. juni 2022

Maj 2022 bød på den første direkte afgang til Napoli og en god sæsonstart på udenrigsruten til Færøerne samt de populære charterdestinationer Kreta, Rhodos, Cypern og Zakynthos. Med en fortsat stigende rejselyst oversteg passagerantallet 2019-niveauet for anden måned i træk.

Læs nyheden

Nyt partnerskab mellem Aalborg Lufthavn og Egholm Park om flysikkerhed og klimakompensation

25. maj 2022

I Aalborg Lufthavns arbejde med den grønne omstilling, er dét at være en CO2-neutral lufthavn en stor milepæl, der nu er på vej til at blive en realitet. Det sker gennem køb af klimakompensation lige op ad lufthavnen – nemlig på øen Egholm. Under navnet Egholm Park bliver mere end halvdelen af markerne nu lagt om til vedvarende naturarealer, hvilket især vil styrke biodiversiteten og naturoplevelsen på øen.

Læs nyheden

Første direkte afgang til Napoli fra Aalborg Lufthavn

4. maj 2022

Tirsdag den 3. maj havde Volotea sin første direkte afgang fra Aalborg Lufthavn til Napoli. Rød- og hvidternede duge, pizza og vinsmagning, med vine fra netop Napolibugten, gav de rejsende en lille forsmag på den unikke napolitanske stemning.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn er tilbage på fuld styrke

2. maj 2022

I april 2022, med særligt stor rejseaktivitet i og omkring påske, oversteg Aalborg Lufthavn passagerniveauet for april 2019. Med en større fremgang i forhold til 2019 for både charter- og indenrigstrafikken, er der også høje forventninger til de kommende måneder, hvor sommerens udenrigs- og charterruter får endnu mere luft under vingerne.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn og Norlys går sammen om attraktiv grøn parkering

21. april 2022

Et helt nyt samarbejde mellem Aalborg Lufthavn og Norlys kommer ikke alene til at sikre flere parkeringspladser til elbilister – de nye parkeringspladser med ladestandere er også lufthavnens mest attraktive helt tæt på terminalen.

Læs nyheden

Klar til sommertrafikken med stigende rejseaktivitet

1. april 2022

Rejseaktiviteten er fortsat stigende i Aalborg Lufthavn, med 101.621 passagerer gennem terminalen i marts 2022, der svarer til 83,3 procent af 2019-niveauet. Samtidig markerede den sidste weekend i marts overgangen til sommerprogrammet – med blandt andet opstarten af ruterne til Bornholm og Mallorca samt den fjerde daglige afgang til Amsterdam.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavns lounge kåret som verdens bedste

16. marts 2022

I en passagerundersøgelse for rejsende med KLM og Air France, blev Aalborg Airport Lounge kåret som den bedste lounge på verdensplan for året 2021.

Læs nyheden

Nyt flyselskab og flere rejser til udlandet

1. marts 2022

Udsigten til et fuldt genåbnet Europa i løbet af foråret sætter skub i rejseaktiviteten, hvor interessen for særligt ferierejser til udlandet er stigende. Samtidig gik vi ud af februar 2022 med et fornuftigt resultat, hvor vinterferien bød på både forventningsfulde ferierejsende og annonceringen af en ny direkte rute fra Aalborg til Napoli.

Læs nyheden