Skip to content

Momentum i danskernes rejselyst i årets første måned

1. februar 2024

Højsæsonen for danskernes ferieplanlægning i 2024 er i fuld gang og hjulpet godt på vej af en kold og grå januar måned. Efterspørgslen på blandt andet sol, strand og storbyoplevelser er fortsat stigende, der tydeligt viste sig ved Aalborg Lufthavns anden udgave af Aalborg Rejsefestival. Det blev en succes med 12.000 besøgende og satte kursen mod et rejsefyldt 2024 – efter en januar måned, der viste sig fra sin gode side i charter- og udenrigstrafikken, men samtidig bød på tilbagegang i indenrigstrafikken.

Læs nyheden

Endnu en succesrig Rejsefestival i Aalborg Lufthavn

28. januar 2024

Mere end 12.000 gæster valgte søndag at bruge dagen på Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn. 35 rejseforedrag, 40 udstillere og et utal af gode tilbud og konkurrencer var programsat til årets Aalborg Rejsefestival.

Læs nyheden

Aalborg Rejsefestival bliver dobbelt så stort

22. januar 2024

Aalborg Lufthavn sætter endnu engang fokus på de mange rejsemuligheder fra det nordjyske, når over 40 udstillere deltager i Aalborg Rejsefestival søndag den 28. januar 2024. Med en markant udvidelse af rammerne til årets rejsefestival, er der lagt op til en begivenhedsrig dag – med blandt andet hele 35 gratis rejseforedrag, et mekka af konkurrencer, gode rejsetilbud samt spændende aktiviteter.

Læs nyheden

Et begivenhedsrigt år i Danmarks bedste lufthavn

3. januar 2024

Året 2023 blev skudt i gang på bedste vis i Aalborg Lufthavn – med flere spændende rutenyheder og en stærk dansk rejselyst. Der var alt i alt 4,8 procent flere rejsende gennem terminalen i 2023 end i 2022, hvor fremgangen skal ses i lyset af en indenrigstrafik, der ikke kunne måle sig med det høje 2022-niveau, men til gengæld en udenrigstrafik i stor vækst. Med udsigt til samme gode udvikling og spændende nye ruter på vej, er forventningerne til 2024 positive.

Læs nyheden

Nyhed: Direkte rute til Girona og Costa Brava-kysten

28. december 2023

Fra foråret 2024 kommer den smukke Costa Brava-kyst på rutekortet fra Aalborg Lufthavn, når Ryanair flyver direkte til spanske Girona, der er den største by i det nordlige Catalonien. Det nye år byder derfor på endnu en solrig nyhed til de danske rejsende, når sommerens feriedrømme skal indfries.

Læs nyheden

SAS styrker den direkte rute til Oslo fra Aalborg Lufthavn

28. december 2023

Fra april 2024 sætter SAS ekstra kapacitet ind på den direkte rute til Oslo fra Aalborg Lufthavn for at følge med den stigende efterspørgsel på ruten. Der vil blive op til 2 daglige afgange til Oslo – med en tidlig formiddagsafgang og en eftermiddagsafgang. Øgningen kommer de nordjyske rejsende og særligt de erhvervsrejsende til gode, der får langt større rejsemuligheder til og fra Oslo samt videreforbindelser til blandt andet Bergen, Trondheim og Stavanger.

Læs nyheden

Best Travel flytter ind i Aalborg Lufthavn

20. december 2023

Det danske rejsebureau, Best Travel, vil i begyndelsen af det nye år åbne et nyt kontor i Aalborg Lufthavn. De siger derfor farvel til deres kontor i Frederikshavn og starter et helt nyt kapitel i lufthavnen, der vil bringe dem endnu tættere på deres kunder og styrke den personlige service, når rejsedrømmene skal indfries.

Læs nyheden

Første direkte afgang med airBaltic til Gran Canaria

4. december 2023

I går den 3. december kunne vi byde velkommen til et nyt flyskab i Aalborg Lufthavn, da lettiske airBaltic havde første direkte afgang til det solrige Gran Canaria. Dagen blev fejret på traditionel vis med kage og kaffe til de rejsende samt klipning af en grøn airBaltic-snor i dagens anledning, der officielt indviede den nye rute.

Læs nyheden

De Kanariske Øer hitter i efterårets sidste måned

1. december 2023

Efteråret i Aalborg Lufthavn blev rundet af med bidende koldt dansk vintervejr, der i den grad gav anledning til en solrig tur sydpå, hvor De Kanariske Øer var de helt store trækplastre i november 2023. Med fortsat luft under vingerne i rejseaktiviteten til udlandet var der en samlet fremgang på 1,6 procent i forhold til november 2022.

Læs nyheden

Nyhed: Direkte rute til Nice fra Aalborg Lufthavn

14. november 2023

Aalborg Lufthavn bliver nu den eneste lufthavn i Jylland med en direkte rute til Sydfrankrig, når Norwegian fra sommeren 2024 flyver direkte til den franske Riviera og den populære sydfranske by Nice. Der er derfor rig mulighed for at sætte sol, strand og franske delikatesser højt på listen, når sommerferien skal planlægges.

Læs nyheden