Skip to content

Første direkte afgang til Napoli fra Aalborg Lufthavn

4. maj 2022

Tirsdag den 3. maj havde Volotea sin første direkte afgang fra Aalborg Lufthavn til Napoli. Rød- og hvidternede duge, pizza og vinsmagning, med vine fra netop Napolibugten, gav de rejsende en lille forsmag på den unikke napolitanske stemning.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn er tilbage på fuld styrke

2. maj 2022

I april 2022, med særligt stor rejseaktivitet i og omkring påske, oversteg Aalborg Lufthavn passagerniveauet for april 2019. Med en større fremgang i forhold til 2019 for både charter- og indenrigstrafikken, er der også høje forventninger til de kommende måneder, hvor sommerens udenrigs- og charterruter får endnu mere luft under vingerne.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn og Norlys går sammen om attraktiv grøn parkering

21. april 2022

Et helt nyt samarbejde mellem Aalborg Lufthavn og Norlys kommer ikke alene til at sikre flere parkeringspladser til elbilister – de nye parkeringspladser med ladestandere er også lufthavnens mest attraktive helt tæt på terminalen.

Læs nyheden

Første direkte afgang til Antalya med Corendon

10. april 2022

Søndag aften den 10. april var der cava og kage i gaten, hvor flyselskabet Corendon Airlines havde første direkte afgang til Antalya fra Aalborg Lufthavn. Samtidig sendte det nye rejseselskab, Corendon, deres første chartergæster afsted med samme fly mod den tyrkiske sydkyst.

Læs nyheden

Klar til sommertrafikken med stigende rejseaktivitet

1. april 2022

Rejseaktiviteten er fortsat stigende i Aalborg Lufthavn, med 101.621 passagerer gennem terminalen i marts 2022, der svarer til 83,3 procent af 2019-niveauet. Samtidig markerede den sidste weekend i marts overgangen til sommerprogrammet – med blandt andet opstarten af ruterne til Bornholm og Mallorca samt den fjerde daglige afgang til Amsterdam.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavns lounge kåret som verdens bedste

16. marts 2022

I en passagerundersøgelse for rejsende med KLM og Air France, blev Aalborg Airport Lounge kåret som den bedste lounge på verdensplan for året 2021.

Læs nyheden

Nyt flyselskab og flere rejser til udlandet

1. marts 2022

Udsigten til et fuldt genåbnet Europa i løbet af foråret sætter skub i rejseaktiviteten, hvor interessen for særligt ferierejser til udlandet er stigende. Samtidig gik vi ud af februar 2022 med et fornuftigt resultat, hvor vinterferien bød på både forventningsfulde ferierejsende og annonceringen af en ny direkte rute fra Aalborg til Napoli.

Læs nyheden

Ny direkte rute til Napoli fra Aalborg Lufthavn

23. februar 2022

Amalfikysten og italiensk pizza i Napolis gader ligger lige rundt om hjørnet, når flyselskabet Volotea fra foråret 2022 åbner en ny direkte rute fra Aalborg Lufthavn til Napoli – med én ugentlig afgang fra maj til oktober.

Læs nyheden

Gode udsigter trods udfordrende start på 2022

1. februar 2022

Årets første måned startede på samme måde som 2021 sluttede, hvor høj samfundssmitte og restriktioner bremsede den ellers positive udvikling i rejseaktiviteten – for både indenrigstrafikken og rejser til udlandet. Samtidig giver den nylige genåbning af samfundet gode udsigter til den sidste del af vinterprogrammet og et lovende sommerprogram.

Læs nyheden

Direkte til Zakynthos fra Aalborg

28. januar 2022

Nu bliver der endnu flere rejsemål at vælge i mellem, når det skal besluttes, hvor sommerens rejse skal gå til. Bravo Tours indsætter nemlig et charterfly direkte til den græske ferieø Zakynthos fra Aalborg Lufthavn.

Læs nyheden