Skip to content

Ny Bæredygtigheds-certificering

1. marts 2024

I Aalborg Lufthavn er arbejdet med den bæredygtige omstilling i fuld gang, hvor der igennem det internationale bæredygtighedsprogram, Airport Carbon Accrediation, sættes et klimavenligt fokus på hele rejsen – fra parkeringspladsen til flytrappen. I starten af 2024 fik lufthavnen tildelt en niveau 3 certificering: 'Optimisation’. Certificeringen betyder, at hele lufthavnen nu systematisk reducerer CO2-udledninger per passager.

Læs nyheden

Mere ferietrafik til udlandet sikrede februar-fremgang

1. marts 2024

Nogle ekstra våde og kolde vintermåneder blev rundet af på bedste vis i februar 2024 – med en stigende rejseaktivitet til udlandet og en samlet passagerfremgang på 4,1 procent i forhold til samme måned sidste år. Med vinterferie i uge 7 og 8 og den store Ferie for Alle-messe i Herning, var der i årets korteste måned sat ekstra fokus på sol, kultur- og storbyoplevelser fra Aalborg Lufthavn. Den gode feriestemning var derfor ikke til at tage fejl af, og der er lagt op til nogle rejsefyldte forårs- og sommermåneder.

Læs nyheden

Fejring af den første direkte afgang til Madeira

6. februar 2024

Her til morgen fik vi tilføjet endnu en ny direkte rute fra Aalborg med Norwegian. Denne gang blev kursen sat mod den smukke portugisiske ø, Madeira, hvor både NILLES Rejser og Best Travel også var med til at sende deres gæster godt afsted.

Læs nyheden

Momentum i danskernes rejselyst i årets første måned

1. februar 2024

Højsæsonen for danskernes ferieplanlægning i 2024 er i fuld gang og hjulpet godt på vej af en kold og grå januar måned. Efterspørgslen på blandt andet sol, strand og storbyoplevelser er fortsat stigende, der tydeligt viste sig ved Aalborg Lufthavns anden udgave af Aalborg Rejsefestival. Det blev en succes med 12.000 besøgende og satte kursen mod et rejsefyldt 2024 – efter en januar måned, der viste sig fra sin gode side i charter- og udenrigstrafikken, men samtidig bød på tilbagegang i indenrigstrafikken.

Læs nyheden

Endnu en succesrig Rejsefestival i Aalborg Lufthavn

28. januar 2024

Mere end 12.000 gæster valgte søndag at bruge dagen på Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn. 35 rejseforedrag, 40 udstillere og et utal af gode tilbud og konkurrencer var programsat til årets Aalborg Rejsefestival.

Læs nyheden

Aalborg Rejsefestival bliver dobbelt så stort

22. januar 2024

Aalborg Lufthavn sætter endnu engang fokus på de mange rejsemuligheder fra det nordjyske, når over 40 udstillere deltager i Aalborg Rejsefestival søndag den 28. januar 2024. Med en markant udvidelse af rammerne til årets rejsefestival, er der lagt op til en begivenhedsrig dag – med blandt andet hele 35 gratis rejseforedrag, et mekka af konkurrencer, gode rejsetilbud samt spændende aktiviteter.

Læs nyheden

Et begivenhedsrigt år i Danmarks bedste lufthavn

3. januar 2024

Året 2023 blev skudt i gang på bedste vis i Aalborg Lufthavn – med flere spændende rutenyheder og en stærk dansk rejselyst. Der var alt i alt 4,8 procent flere rejsende gennem terminalen i 2023 end i 2022, hvor fremgangen skal ses i lyset af en indenrigstrafik, der ikke kunne måle sig med det høje 2022-niveau, men til gengæld en udenrigstrafik i stor vækst. Med udsigt til samme gode udvikling og spændende nye ruter på vej, er forventningerne til 2024 positive.

Læs nyheden

Nyhed: Direkte rute til Girona og Costa Brava-kysten

28. december 2023

Fra foråret 2024 kommer den smukke Costa Brava-kyst på rutekortet fra Aalborg Lufthavn, når Ryanair flyver direkte til spanske Girona, der er den største by i det nordlige Catalonien. Det nye år byder derfor på endnu en solrig nyhed til de danske rejsende, når sommerens feriedrømme skal indfries.

Læs nyheden

SAS styrker den direkte rute til Oslo fra Aalborg Lufthavn

28. december 2023

Fra april 2024 sætter SAS ekstra kapacitet ind på den direkte rute til Oslo fra Aalborg Lufthavn for at følge med den stigende efterspørgsel på ruten. Der vil blive op til 2 daglige afgange til Oslo – med en tidlig formiddagsafgang og en eftermiddagsafgang. Øgningen kommer de nordjyske rejsende og særligt de erhvervsrejsende til gode, der får langt større rejsemuligheder til og fra Oslo samt videreforbindelser til blandt andet Bergen, Trondheim og Stavanger.

Læs nyheden

Best Travel flytter ind i Aalborg Lufthavn

20. december 2023

Det danske rejsebureau, Best Travel, vil i begyndelsen af det nye år åbne et nyt kontor i Aalborg Lufthavn. De siger derfor farvel til deres kontor i Frederikshavn og starter et helt nyt kapitel i lufthavnen, der vil bringe dem endnu tættere på deres kunder og styrke den personlige service, når rejsedrømmene skal indfries.

Læs nyheden