Skip to content

Er du forberedt? Tjekliste før afrejse

Glæder du dig til at komme af sted på ferie, men er lidt i tvivl om, hvor meget du må have med i kufferten, hvordan du skal checke ind, eller hvad du nu lige må have med igennem security? Find svar på det hele herunder og få en god start på rejsen i ro og mag. 

Passets gyldighed

Har du husket at tjekke dit pas, om det stadig er gyldigt? Hvis ikke, så klik her og læs alt om fornyelse af dit pas.

Bookingnummer og -bekræftelse

Har du husket at printe din bookingbekræftelse? Du skal altid huske din bookingbekræftelse, hvor også bookingnummeret er påført, så du gør det lettere for dig selv og personalet i Check-in.

Online/mobil check-in

Har du lyst til at checke ind online eller på mobilen? På de fleste afgange kan du checke ind online, og dermed spare tid i lufthavnen. Se her om du kan checke ind online eller på mobilen på din afgang.

Tilladte mål på håndbagagen

Ved du, hvor meget du må have med i håndbagagen, og hvor stor den må være?

Se de tilladte mål på håndbagagen her.

Tilladte mål på indchecket bagage

Er du klar over, hvor meget din indchecket bagage må veje?

Se de tilladte mål på indchecket bagage her.

Oversigt over lufthavnen 

Er du i tvivl om, hvor de forskellige steder er placeret i lufthavnen, så har du mulighed for at se vores oversigtskort over terminalen, hvor bl.a. Check-in, Security og gates fremgår.

Se oversigtskort over lufthavnen her.

Der er flere muligheder for at checke ind til flyafgangen. De fleste flyselskaber tilbyder online check-in fra deres hjemmeside. Læs om online check-in.

Online/mobil check-in

Har du checket ind online eller på mobilen, så kan du gå direkte til Security, medmindre du har bagage, som du skal have indchecket. Det letteste er i så fald at hente en bagagestrimmel i en af check-in automaterne ved at taste bookingkoden ind.

Bagagen skal du aflevere på bagagebåndet ved Check-in skrankerne eller vores smarte automatiske bagagedrop.

Check-in ved automater

På de fleste afgange er der mulighed for at checke ind selv. Dette kan du gøre på én af de opstillede automater ved Check-in. Indchecket bagage skal stadig afleveres i dette område på bagagebåndet.

Check-in ved skranke

Ved Check-in skrankerne kan du checke ind på din afgang og få indleveret alt andet bagage end den håndbagage, som du ønsker at have med ombord på flyet.

Effektivt gennem Security

For at komme effektivt gennem Security er det en god idé at være forberedt til, når det bliver din tur. Du får brug for 1-2 bakker til dine ejendele - dem finder du, når du nærmer dig bordene i Security.

Ejendele der skal i bakkerne

Du bedes venligst tage overtøj af og lægge det i en bakke.

Det samme gælder ur, mobiltelefon og andre løse ejendele du bærer på dig - herunder især genstande af metal.

Toiletartikler skal opbevares i en gennemsigtig 1-liters pose, som kan lukkes. Disse bedes du også lægge i en bakke. Poser forefindes ved bordene i Security.

Har du e-cigaretter og/eller lightere på dig skal disse medtages i håndbagagen, og du bedes ligeledes lægge dem i en bakke.

Få mere information om security-regler 

Infoskærme

Lige efter du er gået igennem Security, bliver du mødt af infoskærme, hvor du kan se, hvilken gate der hører til din afgang. På infoskærmene finder du bl.a. informationer om gates og afgangstider.

Bagagetag på din kuffert

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bedst håndterer den udprintede bagagetag til din kuffert? Se nedenstående informationsvideo og bliv helt klar til din næste rejse.

Venligst tillad cookies for at vise dette indhold.