Skip to content

Spisesteder i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn tilbyder vi mad til enhver situation, hvad end det skal være en hurtig bid mad, et måltid til flyturen, det helt store måltid i hyggelige omgivelser eller lidt til den søde tand. Samtidig er der et stort udvalg af øl, vin og ikke-alkoholiske drikke. Ydermere har vi fokus på at kunne tilbyde noget for enhver smag, hvor især vores råvare er nøje udvalgt.Vi lytter til vores gæster og ændrer derfor vores menukort kontinuerligt for at kunne skabe nye og inspirerende madoplevelser for alle.

Efter sikkerhedskontrollen finder du lufthavnens madområde, Deli, som er bygget op omkring unikke koncepter. Deli er bygget op om to-go-princippet, hvor der er færdiglavede salater, sandwich og snacks, som du kan nyde i terminalen eller tage med videre. Du finder ligeledes Penny Lane kaffe-øen på den anden side af security. Hos Penny Lane kan du både finde et smurt rundstykke, en lækker kanelsnegl, en saftig brownie og selvfølgelig en sprød og luftig croissant. Hertil har du også mulighed for at nyde en almindelig eller special kaffe til dit brød.

Fortsætter du gennem vores DutyFree-område finde du vores Gastro Pub lige ved siden af gate 4. Her kan du i hyggelige og rolige omgivelser nyde et glas vin, en god burger med pomfritter eller en hurtig gang nachos til din kolde fadøl.

Du kan læse om mulighederne for mad og drikke i sidemenuen til venstre, hvor du også finder information om lufthavnens lounge.

 

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - DELI & Lounge​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Gastro Pub​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Pølsevogn

 

 

Find spisestederne i lufthavnen