Skip to content

DELI

DELI er Aalborg Lufthavns store madområde. Her er det grundlæggende koncept Grab & Go, hvor du som rejsende nemt og hurtigt kan få stillet sulten og tørsten. I DELI finder du frokost og snacks, hvor morgenmaden serveres fra Penny Lane, der har et stort udvalg af friskbagt brød, kager og nykværnet kaffe. Penny Lane skal derfor nok give dig en fremragende start på dagen. Læs mere om Penny Lane her.

Konceptet Grab & Go gør det nemt og hurtigt at få en bid mad eller drikke. DELI er et tag-selv område, hvor du selv vælger og tager din mad og drikke, og blot betaler ved kassen. Du finder for eksempel vores kaffe/the-ø, hvor du selv skænker din kaffe og blot går til kassen og betaler. Derudover finder du vores store udvalg af snacks og sandwiches, der alle er pakket i ready-to-go pakker – hvilket også gør det muligt at medbringe din mad fra DELI ombord på flyet. 

Igennem DELI’s Grab & Go koncept behøver du ikke længere at gå på kompromis med kvaliteten af din mad, hvis du er på farten. Der er nemlig fokus på råvarerne i DELI, og de er alle nøje udvalgt for at give dig et sundt og godt alternativ på farten. Det ekstra fokus på råvarerne er derudover med til at give dig en inspirerende madoplevelse, da omhyggeligt udvalgte smagssammensætninger trækker madniveauet op til nye højder.

Hver dag indtil kl. 11.00 bliver der tilbudt en morgenmenu. Her er det muligt at få alt fra et rundstykke med ost eller Nutella til frisk frugt eller skyr med lækkert tilbehør. Efter kl. 11.00 bliver morgenmenuen erstattet af et stort udvalg af sandwiches samt små salater og større måltidssalater eller smørrebrød. Derudover bliver der igennem hele dagen tilbudt et væld af snacks, hvor det er muligt at få alt fra lette snacks til lune snacks såsom ristet hotdogs, kylligespyd og taquitos. Hvis du ønsker en let snack tilbydes der også dette i form af for eksempel pølsehorn og focaccia samt lidt til den søde tand i form af kanelsnegle og crossainter.

Alt du finder i DELI er frisklavet, hvilket sørger for, at kvaliteten og smagsoplevelsen altid er i top. Derudover bliver menuen ændret kontinuerligt, da gæsten altid er i centrum. Efterspørgsler bliver derfor altid budt velkommen og ofte mødt, da målet er at kunne tilbyde noget for alle.

 

DELI åbner 2 timer før første afgang, og lukker efter det sidste afgåede fly.


Penny Lane menu:

Drikkevarer - menu

Penny Lane har åbnet hver morgen fra første afgang og indtil mellem klokken 17.00 og 18.00 – alt efter antallet af afgange og passagerer. Læs mere om Penny Lane her.


Kontakt til DELI kan gøres på:

Telefon: +45 96 32 67 79

Email: food@aal.dk