Skip to content

Morgenjazz før afgang

25. marts 2014

Aalborg Lufthavn får de næste to fredage besøg af en gruppe yderst talentfulde unge musikere anført af forsanger og pianist Gregers L. Mogstad.

Læs nyheden

Skal du til Amsterdam?

13. marts 2014

Sidst i marts bliver der afholdt atom-topmøde i Haag, og grundet dette strammer Amsterdams Lufthavn, Schiphol, sikkerheden fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts

Læs nyheden

Gode nyheder

12. marts 2014

For få måneder siden annoncerede Turkish Airlines to nye flyvninger mellem Istanbul og Aalborg Lufthavn, og allerede nu har endnu en flyvning meldt sin ankomst. Med den nye flyvning er der i alt 6 afgange mellem Istanbul og Aalborg

Læs nyheden

Endnu en rigtig god måned for Aalborg Lufthavn

3. marts 2014

Det går stadig fremad for Aalborg Lufthavn, februar viste fortsat stærk vækst i trafikken til udlandet og fortsat pæn vækst i chartertrafikken. Samtidig markerer februar året, hvor lufthavnen for første gang var til stede på årets største feriemesse i Herning og blev taget godt imod.

Læs nyheden

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.