Skip to content

Aalborg Lufthavn får de næste to fredage besøg af en gruppe yderst talentfulde unge musikere anført af forsanger og pianist Gregers L. Mogstad.

Hvis du skal ud at flyve fredag morgen 28. marts, så kan du allerede begynde at glæde dig. Her kommer Gregers med sit band The Groove og spiller musik fra deres nyeste udgivelseFriday Vibes.

- Vi spiller soulmusik blandet med jazzpop. I dagens anledning i et halvakustisk, afslappet set up. Folk kan glæde sig til en anderledes morgenoplevelse med nogen hyggelige sange, som gerne skulle sende dem godt afsted på weekend, lyder det fra Gregers

Det er original musik skrevet af Gregers L. Mogstad, og er fra min nyeste udgivelse Friday Vibes, som nok skal sparke weekenden i gang på allerbedste vis.

Besøg bandets hjemmeside her

Der er også en Facebook-side


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.