Skip to content

For få måneder siden annoncerede Turkish Airlines to nye flyvninger mellem Istanbul og Aalborg Lufthavn, og allerede nu har endnu en flyvning meldt sin ankomst. Med den nye flyvning er der i alt 6 afgange mellem Istanbul og Aalborg 

Kort før jul besluttede Turkish Airlines at indsætte den fjerde og femte ugentlige afgang med start d. 29 april, men allerede inden den fjerde og femte ugentlige afgang er påbegyndt, har selskabet valgt at indsætte den sjette ugentlige flyvning mellem Istanbul og Aalborg. 

Den nye, og sjette, ugentlige flyvning vil gå i luften fra d. 29. maj og vil flyve direkte til Istanbul fra Aalborg Lufthavn hver torsdag frem til udgangen af oktober. 

Ligesom ved den fjerde og femte ugentlige afgang skal der ved den nye afgang også flyves med et 155-sæders Boeing 737-fly. 

Hvis du vil læse mere om Istanbul, kan du gøre det her.


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.