Skip to content

SKIFERIE I SÆRKLASSE

Alle lørdage fra uge 3 til 10, samt tirsdag i uge 3 og 10, kan du flyve direkte til Salzburg i Østrig, hvor Højmark Rejser og OnlineSki tilbyder populære skisportssteder.

På skiferien er der mulighed for at nyde hinanden, naturen og få udforsket Alpernes fantastiske muligheder for skifornøjelser. Hvert skisportssted har sin charme, men fælles er, at de alle byder på de bedste muligheder for en skøn skiferie med familien, vennerne eller kæresten. Der tilbydes spændende ugeprogrammer og danske guider på alle rejsemål.

En skiferie i Wagrain er lig med masser af hygge, godt skiløb og afslappet stemning! Og specielt børnefamilier kommer tilbage år efter år. På ski i Bad Gastein er for krop og sjæl. Få adgang til et kæmpe skiområde, pister i den krævende del af farve-skalaen, kasino, afterski i alle kategorier, kurbade og gastronomiske oplevelser efter en aktiv dag. Nyd Saalbachs komplette skiområde med fantastisk natur, alle tænkelige faciliteter og pister i samtlige sværhedsgrader.

Schladming er med flere kåringer som Europas bedste skiområde, det perfekte sted for skientusiaster, der ønsker den suveræne skioplevelse. En skiferie i St. Johann byder på et rigt udbud af aktivitetsmuligheder, shopping, restauranter og ikke mindst skønne pister i mange sværhedsgrader. Zell am See byder på skiferie i absolut særklasse for hele familien og for vovehalse, der vil de mere ekstreme udfordringer. Til sidst finder du i den sydøstlige del af Salzburg en af  Østrigs mest kendte skisportsområder, Obertauern.  

Find rejse til Salzburg

Praktisk information

Find flyafgange til Salzburg her:

Højmark Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
OnlineSki
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Når du ankommer til Salzburg skal du med bus til de forskellige skiområder og dit hotel. Hvis hotellerne ikke er i gå-afstand til lifterne, så kører der jævnligt shuttlebusser. Her kan du få en tidsplan af hotellet.

Rejs til Salzburg

Højmark Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
OnlineSki
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer