Skip to content

NATUR OG FJELD I STORBYEN

De 575.000 indbyggere i Oslo har natur og fjeld, lige uden for døren til vandre- og sejlture om sommeren og skiløb om vinteren - turister har de samme muligheder for at opleve Oslo i både grønt og hvidt. Med Trikken (sporvognen) fra Sentralstasjonen midt i byen, er man hurtigt oppe på fjeldet i Nordmarka - 'Oslos tag'. Her kan man om vinteren stå på ski og nyde naturen på alle andre tider af året.

Oslo har seværdigheder for enhver smag. Her er et enormt udbud af restauranter og et spændende, varieret natteliv. Byens havnefront er fantastisk. Blandt de mange grønne oaser i Oslo er Vigelandsparken med skulpturer i granit, jern og bronze noget særligt.

På havnefronten præsenterer det smukke Operahuset sig på fornemmeste vis. Det har fået utallige priser for sin enestående arkitektur. Fra taget kan du nyde udsigten over byen. Her ser du ud over Oslofjorden til museumsøen Bygdøy med Norsk Folkemuseum. Det er et enormt frilandsmuseum med 170 gamle huse fra hele Norge. Desuden er her Vikingeskipshuset, Fram-Museet med polarskibet ”Fram” og Thor Heyredals Kon-Tiki-Museet.

Find rejse til Oslo

Praktisk information

Find flyafgange til Oslo her:

Scandinavian Airlines
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Der er mange måder at komme rundt i Oslo og omegn på, som tæller alt fra bus og sporvogn til metro og færge. Planlægger du at skulle meget rundt i byen, så kan det anbefales at få et Oslo Pass, der giver fri adgang til de fleste transportmidler. 

Rejs til Oslo

Scandinavian Airlines
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer