Skip to content

SKILØB OG FAMILIEHYGGE I NORDEN

Hvert år tager mange danskere rejsen nordpå til de skandinaviske bjerge i blandt andet Sälen og Trysil. Men i stedet for turen med færgen i en tætpakket bil, kan du hoppe på et direkte SAS fly i Aalborg Lufthavn og på kun 1 time og 30 minutter stå med udsigten over de svenske og norske bjerglandskaber. Du når dårligt nok at tænke "transporttid", før du mærker sneen under fødderne og den friske vind i ansigtet i fuld fart ned af de mange pister.

I både Sälen og Trysil finder du flere skønne skiområder, som alle byder på fantastiske pister, hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for børn og voksne. I Sälen kan du bo på hotel, i luksuriøse lodges, veludstyrede lejligheder eller hyggelige hytter. I Trysil kan du også bo på et af luksushotellerne, hvor du ikke skal tænke på andet end skiløb og familiehygge.     

Skiferie i de skandinaviske fjelde har altid stået højt på listen for de skiglade danskere – særligt på grund af den hyggelig atmosfære, du finder i de ikoniske bjælkehytter dækket af et tykt lag sne. Så er en kop varm kakao i hytten, efter en hel dag med ski og røde kinder, bare lidt anderledes.

Find rejse til Sälen/Trysil

Praktisk information

Find flyafgange til Sälen/Trysil her:

Scandinavian Airlines
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Rejs til Sälen/Trysil

Scandinavian Airlines
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer