Skip to content

FERIEPARADIS PÅ DET GRÆSKE FASTLAND

Sølvgrønne olivenlunde, pinjetræer, vinmarker, høje bjerge og azurblåt hav præger det smukke landskab omkring Paleros og danner rammerne for ren ferieidyl. Selve byen ligger helt ud til kysten og er bygget op omkring en lille lystbådehavn og det lokale torv, hvor både turister og lokale mødes. I aftentimerne er disse samlingssteder særligt populære, da de indbyder til hyggelige og festlige stunder.

Paleros er en fantastisk feriedestination for både parret og familien – uanset om I er til ren afslapning og badeferie ved de lækre strande i området eller til spændende oplevelser og udflugter enten med rejseleder eller på egen hånd. Selvom turismen så småt er begyndt at blomstre i Paleros, er det stadig det lokale liv og den græske charme, der karakteriserer byen. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve en ægte græsk atmosfære og autencitet, som du ikke finder på andre charterdestinationer.

Find rejse til Paleros

Praktisk information

Find flyafgange til Paleros her:

SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Paleros ligger i det græske fastland, hvor det er nemt at komme rundt med blandt andet en lejet cykel eller scooter. Der kører også busser, som du med fordel kan benytte, ellers er der også mulighed for at sejle ud og besøge de omkringliggende øer, som for eksempel Lefkas og Meganisi.

Rejs til Paleros

SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer