Skip to content

FORTRYLLENDE GRÆSK FERIEPERLE

Oplev en ægte græsk charme. Nyd den betagende udsigt. Bliv tryllebundet af det eventyrlige landskab. Udforsk de smukke strande med det krystalklare vand. Meganisi byder på alt dette og meget mere.

I Det Ioniske Hav, imellem øen Lefkas og den græske kyst, finder du en lille idyllisk ø med et frodigt landskab, der emmer af både charme og autenticitet – ferieperlen Meganisi. Det er svært ikke at lade sig betage af øens naturskønne landskab, der præges af frodige pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og krystalklart hav. Perfekte rammer for en idyllisk ferieoase.

Hovedbyen på Meganisi er Vethi – en charmerende havneby, der byder på en flot havnepromenade med hyggelige forretninger, små cafér og lokale tavernaer. Her er der plads til hyggelige stunder og god mulighed for at nyde lækre græske retter i fantastiske omgivelser.

Find rejse til Meganisi

Praktisk information

Find flyafgange til Meganisi her:

SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Meganisi er en forholdsvis lille ø, der er nem at komme rundt på, blandt andet på en lejet cykel eller scooter. Du kan også hoppe på en bus, der kører imellem byerne på øen eller sejle ud og besøge andre øer, som for eksempel Lefkas.

Rejs til Meganisi

SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
SunCharter
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer