Skip to content

Første direkte afgang til Nice fra Aalborg Lufthavn

Den 3. juni blev Norwegians første direkte afgang fra Aalborg Lufthavn til Nice og Den Franske Riviera fejret med kage, ballonbue og klipning af den røde snor. Den nye rute er den eneste direkte rute fra Jylland til Sydfrankrig, som giver nogle helt nye rejsemuligheder for de jyske rejsende – også for cykelentusiaster, da de sidste etaper af Tour de France i år netop foregår i Nice.

Norwegians første direkte afgang fra Aalborg Lufthavn til Nice blev mandag fejret i Aalborg Lufthavn – med blandt andet kage til de forventningsfulde rejsende samt balloner, franske flag og traditionel klipning af den røde snor i dagens anledning. De første rejsende på den nye Norwegian-rute fik derfor en ekstra oplevelse før det rødnæsede fly satte kurs mod sol, strand og byliv på Den Franske Riviera.

Den nye rute til Nice kommer på et perfekt tidspunkt, da Tour de France afsluttes i Nice i år, med finale den 21. juli. Det giver cykelsportsfans og eventyrlystne rejsende en enestående mulighed for at opleve et af verdens største sportsbegivenheder kombineret med en ferie på Den Franske Riviera. Derudover er Norwegians nye rute fra Aalborg til Nice den eneste direkte rute fra Jylland til Sydfrankrig, til stor glæde for de jyske rejsende.

- Vi er meget begejstrede for at kunne tilbyde denne nye rute til Nice med Norwegian. Det er en fantastisk tilføjelse til vores rutenetværk og giver vores rejsende endnu flere muligheder for at opleve nye destinationer i Sydeuropa. Ruten er blevet taget rigtig godt imod, og med Tour de France's afslutning i Nice i år, forventer vi endnu større interesse for denne rute hen over sommeren. Det er en glæde at kunne fejre dagens første afgang med vores rejsende, der kunne se frem til en skøn ferie i det sydfranske, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Norwegians nye rute til Nice har to ugentlige afgange, hvilket giver fleksibilitet og bekvemmelighed for rejsende, der ønsker at udforske Den Franske Riviera. Nice er kendt for sin smukke promenade, kulturelle seværdigheder og gastronomiske oplevelser, og nu er det nemmere end nogensinde for jyderne at komme dertil.

Prisen på flybilletter starter ved kun 429 kroner for en enkeltbillet, hvilket gør det både nemt og overkommeligt at rejse direkte til den solrige sydfranske kyst.

Læs mere om Nice