Skip to content

Rivieraens dronning

Med sit subtropiske klima og underskønne strandpromenade, appellerer den sydfranske perle Nice til solhungrende danskere, men Nice er så meget mere end det. Trendy, fashionabel og farverig er nogle af de ord, der klæber sig til den sydfranske by.

Foruden handel og uddannelse er turisme en meget vigtig del af aktiviteterne i Nice, som tydeligt ses med det næststørste antal hotelsenge i hele Frankrig. Der er også mange danskere, der vælger at bo fast i Nice og omegn, og det skyldes blandt andet det skønne klima, spændende historie og gode franske atmosfære.

På en ferie i Nice kan det anbefales at besøge den gamle bydel med smalle gader, elegante gamle huse, autentiske butikker og caféer. Det er en hyggelig oplevelse at bevæge sig rundt i den gamle bydel med sit labyrintiske netværk af smalle gader med diverse butikker og franske caféer.

Nice er en sommerferiedestination, der forener det afslappende strandliv ved Middelhavets azurblå vand med shopping og forførende fransk gastronomi. Nyder man den franske skønhed og unikke middelhavsstemning, så er Nice stedet for dig.

Find rejse til Nice

Praktisk information

Find flyafgange til Nice her:

Norwegian
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Rejs til Nice

Norwegian
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer