Skip to content

Nyhed: Direkte rute til Nice fra Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn bliver nu den eneste lufthavn i Jylland med en direkte rute til Sydfrankrig, når Norwegian fra sommeren 2024 flyver direkte til Den Franske Riviera og den populære sydfranske by, Nice. Der er derfor rig mulighed for at sætte sol, strand og franske delikatesser højt på listen, når sommerferien skal planlægges.

Sydfrankrig kommer på rutekortet fra Aalborg Lufthavn – med en ny direkte rute til Nice med Norwegian, der to gange om ugen fra juni 2024 vil flyve til den farverige Franske Riviera. De jyske rejsende kan derfor se frem til endnu en rejsemulighed til det solrige Middelhav, der supplerer de mange feriemuligheder til det græske ø-hav og de spanske kyster.

- Endnu en gang er Norwegian på banen med en stor rutenyhed fra Aalborg Lufthavn, hvor Nice som destination rammer perfekt ind i den efterspørgsel på ferieruter, vi har set de seneste år. Samtidig åbner det op for Frankrig som feriedestination med fly fra Aalborg og i særdeleshed hele Den Franske Rivera, der giver et hav af feriemuligheder og tiltrækker mange tusind danskere hvert år, siger salgs- og marketingdirektør Martin Svendsen og fortsætter: Norwegian har i forvejen et rigtig skarpt program til Spanien, hvor nye ruter til Barcelona og Alicante blev taget rigtig godt imod i løbet af sommeren. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, at Nice får samme positive modtagelse, hvor de to ugentlige afgange både giver anledning til en forlænget weekend på Den Franske Riviera eller en hel uges kulturel solferie.

Over 60 ugentlige afgange med Norwegian fra Aalborg Lufthavn

Norwegian har første direkte afgang fra Aalborg til Nice mandag den 3. juni 2024 og flyver derefter mandag og fredag helt frem til den 25. oktober.

- Vi er meget begejstrede for at kunne lancere endnu en rute fra Aalborg Lufthavn – denne gang til Nice i hjertet af Den Franske Riviera. Nice er blandt danskernes foretrukne rejsemål, både som udgangspunkt for sommerferien og som weekend-destination. Ruten mellem Aalborg og Nice er den eneste direkte rute fra Vestdanmark til Sydfrankrig, og det er vi rigtige glade for at kunne tilbyde passagererne, siger Magnus Thome Maursund, Chief Commercial Officer i Norwegian. 

Med endnu en udvidelse af Norwegians direkte rejsemuligheder fra Aalborg Lufthavn, vil der i perioder være over 60 Norwegian-afgange om ugen – fordelt på seks forskellige destinationer. Foruden rutenyheden Nice og de daglige afgange til og fra København, vil Norwegian hele 11 gange ugentligt sætte kursen direkte til de spanske kyster og velkendte Mallorca, Malaga, Barcelona og Alicante, der i sommeren 2024 udvides markant med blandt andet én ekstra ugentlig afgang fra maj til oktober.

Nice – Rivieraens dronning

Nice er en smuk by beliggende ved Den Franske Riviera i det sydøstlige Frankrig. Byen er kendt for sit behagelige middelhavsklima, spektakulære strande og imponerende arkitektur. Nice har en rig historie, og dens charme kombinerer det gamle og det moderne.

Den berømte strandpromenade, Promenade des Anglais, strækker sig langs Middelhavet og er et populært sted for afslapning og rekreation. Byens gamle bydel, Vieux Nice, er kendt for sine snævre gader, farverige facader og lokale markeder, hvor du kan opleve den autentiske sydfranske atmosfære.

Book billetter på Norwegian.com

Læs mere om rejser til Nice