Skip to content

Direkte til Stockholm fra Aalborg Lufthavn

I dag den 6. maj blev en ny direkte rute fra Aalborg Lufthavn afsløret. Der er tale om den smukke svenske hovedstad, Stockholm – med tre ugentlige afgange med Ryanair fra november 2021 og priser fra 149 kr.  

Ryanair vil fra november 2021 flyve direkte til Stockholm Arlanda fra Aalborg Lufthavn. Stockholm er en meget populær destination, der længe har været ønsket i Aalborg Lufthavn – til stor glæde for både erhvervslivet og de fritidsrejsende.

– Ruten til Stockholm er vigtig for Nordjylland på mange måder – både for erhvervslivet, der med en direkte forbindelse får let adgang til Arlanda, og for de fritidsrejsende, hvor Stockholm bare er en fantastisk smuk storby med mange forskellige seværdigheder, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og fortsætter – Samtidig vil ruten og de mange nordjyske seværdigheder tiltrække et stort antal svenske turister hertil, til stor gavn for den danske turismesektor.

Flybilletter er allerede sat til salg på Ryanair’s hjemmeside, hvor der er afgange fra Aalborg Lufthavn til Stockholm klokken 16.55 tirsdag og lørdag samt klokken 19.10 om torsdagen. Priserne starter fra 149 kr. for en enkeltbillet.

Stockholm kort fortalt

Stockholm er smukt spredt ud over små øer og holme adskilt af Østersøens hav, og i byen kan du blandt andet opleve den hyggelige og farverige 'Gamla Stan', besøge Djurgården, shoppe og nyde et væld af kultur-, underholdnings- og madoplevelser. Byen er desuden berømt for sin smukke skærgård, der bestemt også er et besøg værd.

Find rejse til Stockholm