Skip to content

Nordens Venedig

Med sine mange kanaler og dynamiske byliv er Stockholm en af de smukkeste storbyer i Nordeuropa. Stockholm er fantastisk til et city break med venner, veninder eller kærester, men byen er også perfekt til en dejlig ferie med hele familien. Storbyen, der er bygget på 14 små øer, byder på både kultur, kunst, shopping, historie, afslapning og masser af seværdigheder.

Du kan blandt andet gå på opdagelse i den ikoniske 'Gamla Stan', Stockholms ældste bydel, der prydes af farverige huse, charmerende butikker og stilfulde restauranter. Der er også rig mulighed for shopping i den svenske hovedstad. Besøg f.eks. Götgatan, SoFo eller Östermalm. Nyd den fantastiske udsigt over byen i SkyView Globen eller tag familien med til Junibakken, et museum der indbyder til sjov og leg, hvor du blandt andet kan leve dig ind i Astrid Lindgrens univers. Gå heller ikke glip af Stockholms naturskønne oplevelser, heriblandt Skærgården og Djurgården.

Praktisk information

Find flyafgange til Stockholm her:

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Kollektiv trafik: bus, Tunnelbana (metro) eller tog –  det er nemt at komme rundt i Stockholm

Skal du hurtigt fra a til b, så kan du også hurtigt få fat på en taxa, hvor en cykeltaxa også er en mulighed, hvis du vil se byen lidt tættere på.

Som udgangspunkt skal byen helst opleves til fods, på en lejet cykel eller med båd rundt i skærgården.

  • Hyggelige Gamla Stan.
  • Det historiske Vasaskib på Vasamuseet.
  • De interaktive udstillinger på Junibakken.
  • Den fantastiske udsigt fra SkyView Globe. 
  • Verdens ældste friluftsmuseum, Skansen.

Rejs til Stockholm

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer