Skip to content

 

Top-oplevelser i London

Besøger du London for første gang eller føles det efterhånden som dit andet hjem? Uanset hvad er der altid noget at opleve for både store og små. Nedenfor kan du læse om, hvad du kan opleve på dit næste Londonbesøg.

Du kan flyve direkte til 
London fra Aalborg Lufthavn

%pointofinterest%

The Natural History Museum

The Natural History Museum, der er en af de mest ikoniske bygninger i London, rummer spændende udstillinger af blandt andet skelettet af den 25 meter lange blåhval Hope, en af verdens mest imponerende dinosaur-udstillinger, et utal af både nulevende og uddøde arter samt et klippestykke, der er ældre end solsystemet. Udover de faste udstillinger byder museet også på vekslende udstillinger herunder den verdensberømte Wildlife Photographer of the Year-udstilling.

South Kensington,
London SW7 5BD

Læs mere om The Natural History Museum

 

 

%pointofinterest%

Tower of London & Beefeater-tour

Tower of London er et af verdens mest berømte fæstningsværker. Bygningen, der blev opført af William the Conqueror i 1066-7, gemmer både på uvurderlige kronjuveler, verdens ældste attraktion; The Line of Kings, og masser af spændende historier. Du kan tage på en guidet tour med de såkaldte Beefeaters, som vogter stedet. På turen fortæller de med stor indlevelse utrolige og fængende historier om stedet, givet videre fra generation til generation.

St Katharine's & Wapping,
London EC3N 4AB

Læs mere om Tower of London

 

 

%pointofinterest%

The Making of Harry Potter

Besøg det magiske Harry Potter-univers i Warner Bros. Studio London. Oplev Hogwarts Ekspressen på perron 9¾, træd ind i Den Forbudte Skov, se Gringottsbanken, gå gennem Diagonalstræde eller besøg Storsalen på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Udover de flotte kulisser kan du også komme helt tæt på magiske væsner såsom Basilisken, edderkoppen Aragog og Hippogriffen Stormvind. Der er masser af fortryllende underholdning for både store og små.

Studio Tour Dr,
Leavesden WD25 7LR

Læs mere om Studio Tour London

%pointofinterest%

The London Dungeon

Er du til et godt gys? The London Dungeon tager dig på en 90 minutters hårrejsende tur gennem 1000 år af Londons skumle fortid. Mød Londons værste og mest grusomme forbrydere. Tag blandt andet med på bådtur til forrædernes port og mød Henry VIII eller oplev Sweeney Todd og Mrs Lovett. Du kan også komme på en aftengåtur med den berygtede seriemorder Jack the Ripper, som følger dig rundt i området Old Whitechapel, hvor du kommer helt tæt på gerningsstederne for hans frygtelige forbrydelser.

The London Dungeon,
County Hall

Læs mere om London Dungeon

%pointofinterest%

Houses of Parliament

Houses of Parliament er hjemsted for det britiske parlaments to kamre, Over- og Underhuset. Bygningen er i sig selv imponerende i nygotisk stil, smukt beliggende ved Themsen og kan let kendes på sit berømte tårn, Big Ben. Der er fri adgang til noget af parlamentet blandt andet et galleri, hvorfra du kan kigge ned i salen og følge debatterne mellem parlamentsmedlemmerne. Dette foregår noget anderledes end herhjemme og er kendetegnet ved masser af højlydte bifalds- og mishagstilkendegivelser fra medlemmerne.

Bridge St, Westminster,
London SW1A 2PW

Læs mere om House of Parliament

 

 

%pointofinterest%

The British Museum

The British Museum er et verdensberømt museum, der rummer en af verdens mest imponerende samlinger af genstande fra menneskets historie og kultur fra alle kontinenter og alle tidsperioder. Samlingen, der består af mere end 8 millioner genstande, tæller blandt andet Rosettestenen, Cleopatras mumie, Elgin Marbles, der er en række klassiske græske marmorskulpturer og genstande fra to af verdens syv vidundere. The British Museum er helt bestemt et besøg værd og har ligesom de fleste andre museer i London gratis entre.

Great Russell St, Bloomsbury,
London WC1B 3DG

Læs mere om British Museum

 

 

%pointofinterest%

Musicals i London

London er kendt for sit store udbud af flotte og farvestrålende musicals, der er blandt verdens bedste. Der er noget for hele familien, hvad enten man er til Disney klassikere såsom Løvernes Konge, sort humor som i The Book of Mormon, ABBA’s Mamma Mia eller klassiske Phantom of the Opera. Musicals er et godt bud på fremragende underholdning med fantastisk skuespil, medrivende sang og musik samt flotte kostumer og kulisser. Det anbefales at booke billetter hjemmefra.

Læs mere om musicals i London

Det får du for pengene

Tjek altid valutakursen, inden du sætter kursen mod London - så ved du, hvor meget du får for pengene.
_____________________________________

I dag er 1 britisk pund
%exchangerate:GBP% danske kroner værd

Kilde European Central Bank

London — kort flyvetur, masser af oplevelser
London er en spændende og oplevelsesrig destination i kort flyveafstand fra Aalborg. Læs mere om London og planlæg rejsen.

Læs mere om London