Skip to content

LONDON CALLING

London er en af verdens mest besøgte metropoler, og med de uendelige muligheder for at opleve kulturelle og historiske seværdigheder, efterfulgt af en varm kop the eller en iskold fadøl på et af de lokale spisesteder, så forstår man det jo godt.

Mængden af seværdigheder er overvældende i London, og der er noget for enhver smag. Du kan slentre gennem de charmerende shoppinggader som Bond Street, Oxford Street og Kensington High Street – og fortsætte til Notting Hills farverige rækkehuse, små gadeforretninger og hyggelige caféer. London Bridge, Trafalgar Square, Westminister, Old Bailey og St. Paul's er alle monumentale oplevelser, som pryder byrummet, og de kan opleves på mange måder. F. eks. til fods eller med en af de mange sightseeing-busser.

Du kan også opleve Europas største by fra oven ved at tage en tur med London Eye, hvilket er en helt unik oplevelse. Er du mere til kulinariske smagsoplevelser er byen også berømt for sine fantastiske gadekøkkener og restauranter samt deres madmarkeder, hvor det er muligt at anskaffe sig friske krydderier, nyplukkede blomster og smagfulde råvarer.

Find rejse til London

Praktisk information

Find flyafgange til London her:

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Kollektiv trafik: bus, metro eller tog –  det er meget nemt at komme rundt i London.

London er en metropol, hvor en effektiv transportform er i fokus. Du løber derfor næppe tør for muligheder, når benene helst ikke vil gå længere. Deres metrosystem er helt sikkert den bedste og billigste måde at komme hurtigt rundt på, men en tur i en dobbeltdækker-bus er jo en attraktion i sig selv. Det samme kan siges om deres taxier, som er en noget dyere løsning og ikke nødvendigvis hurtigere.

Vores yndlingssteder

Lad dig inspirere af vores yndlingssteder i storbyen London.

Skjult skat i Paddington
Merchant Square
Merchant Square er hjem for Paddington Basin, som er en kanal, der går gennem store dele af London. Her finder du blandt andet ’The Floating Pocket Park’, ’Fan Bridge’ og ’Rolling Bridge’.
Merchant Square
Spektakulær have i højderne
Sky Garden
Leder du efter en betagende oplevelse i central London, så er Sky Garden helt sikkert et godt bud! Sky Garden er placeret tæt på London Bridge og er den højeste offentlige have i London.
1, Sky Garden Walk, London EC3M 8AF, Storbritannien
Fredsfyldt oase
Kew Gardens
Kew Gardens er en smuk botanisk have fyldt med fremmedartede og fascinerende træer, planter, blomster og bygninger. Når du bevæger dig rundt i den botaniske have, er det som at havne midt i en fredsfyldt oase, hvor der ingen stress og jag er.
Kew, Richmond, London, TW9 3AE
Farverige omgivelser
Neal’s Yard
Neal’s Yard er en lille gyde med smukke omgivelser, farverige facader samt små og hyggelige butikker og caféer – og ja, farverne er så tydelige i virkeligheden som på billederne.
15 Neal's Yard, London WC2H 9DP, Storbritannien
Opdagelsesværdige
Leadenhall Market
Leadenhall Market er et af de smukkeste og ældste markeder i London med gamle butikker og unik udsmykning.
Gracechurch St, London EC3V 1LT, Storbritannien

Rejs til London

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer