Skip to content

LONDON CALLING

London er en af verdens mest besøgte metropoler, og med de uendelige muligheder for at opleve kulturelle og historiske seværdigheder, efterfulgt af en varm kop the eller en iskold fadøl på et af de lokale spisesteder, så forstår man det jo godt.

Mængden af seværdigheder er overvældende i London, og der er noget for enhver smag. Du kan slentre gennem de charmerende shoppinggader som Bond Street, Oxford Street og Kensington High Street – og fortsætte til Notting Hills farverige rækkehuse, små gadeforretninger og hyggelige caféer. London Bridge, Trafalgar Square, Westminister, Old Bailey og St. Paul's er alle monumentale oplevelser, som pryder byrummet, og de kan opleves på mange måder. F. eks. til fods eller med en af de mange sightseeing-busser.

Du kan også opleve Europas største by fra oven ved at tage en tur med London Eye, hvilket er en helt unik oplevelse. Er du mere til kulinariske smagsoplevelser er byen også berømt for sine fantastiske gadekøkkener og restauranter samt deres madmarkeder, hvor det er muligt at anskaffe sig friske krydderier, nyplukkede blomster og smagfulde råvarer.

Find rejse til London

Praktisk information

Find flyafgange til London her:

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S

Kollektiv trafik: bus, metro eller tog –  det er meget nemt at komme rundt i London.

London er en metropol, hvor en effektiv transportform er i fokus. Du løber derfor næppe tør for muligheder, når benene helst ikke vil gå længere. Deres metrosystem er helt sikkert den bedste og billigste måde at komme hurtigt rundt på, men en tur i en dobbeltdækker-bus er jo en attraktion i sig selv. Det samme kan siges om deres taxier, som er en noget dyere løsning og ikke nødvendigvis hurtigere.

Rejs til London

Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Ryanair
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer