Skip to content

Tid til yndlings-
øjeblikke

Det finder du i Aalborg Lufthavn. Vi mener, at en lufthavn også kan være et hyggeligt sted med ro og tid til at komme godt afsted. I din yndlingslufthavn er der tid til en hjælpende hånd, tid til et smil i Security og tid til at yndlingsøjeblikke kan opstå – både her, på din ferie og når du kommer hjem igen.

Vi har talt med nogle af vores rejsende og spurgt ind til deres yndlingsøjeblikke, når de rejser fra Aalborg Lufthavn. 

En VIP-oplevelse

I mødet med Aalborg Lufthavns medarbejdere, er det små ting, der kan gøre hele forskellen – skabe roen og følelsen af at være VIP i din lufthavn. Hør Bettinas oplevelse nedenfor, da hele familen skulle på ferie til Zakynthos.

En personlig service

En lufthavn der ser dig, er en lufthavn, hvor der er tid til at skabe yndlingsøjeblikke. Gregory fik en ekstraordinær service af Iben, som i sidste ende førte til navngivningen af sin datter. 

Et smil med på rejsen

Vi sørger for en lufthavn, der ser og skaber tid til dig. Anders har delt sin oplevelse af Aalborg Lufthavn med os. Han føler et nærvær i lufthavnen, da han altid bliver mødt med et smil og ikke føler sig stresset på sin rejse.

En lufthavn at elske

Der er nok at tænke på før afgang. Men du kan være helt rolig – din lufthavn har tænkt på det meste, så du har god tid. Altid. Det er noget Gitte sætter pris på, hvorfor hun elsker Aalborg Lufthavn. 

Find din næste rejse