Skip to content

SYDITALIENSK ATMOSFÆRE

Sorrento er en af Italiens mest fantastiske feriebyer. Syditaliensk atmosfære ved Amalfikysten, som nogle betegner som et af de smukkeste steder på jorden. Byen har mange smukke bygninger og smalle hyggelige stræder, som du i de sene aftentimer kan gå igennem mens du ser ud over det fantastiske kyst.

På de mange badeterrasser er der hyggelig stemning, hvor du kan nyde Middelhavets krystalblå vand under solens varme stråler. Klippevæggene fører dig langsomt ned til det smukke middelhav, hvor befolkningen nyder de varme sommerdage med en tur i det behagelige Middelhav eller med en bid mad og en drink langs havnen. Fra de mange badeterrasser har du udsigt over de fantastiske klippevægge, hvorpå du kan opleve de små maleriske byer, som ligger som små dråber på den ellers bare skråning. I de små byer erhverver flere beboer sig med servering af mad og drikke samt salg af friske, lokalt producerede frugter og grøntsager, som de sælger fra boder langs vejene og torvene.

Find rejse til Sorrento

Praktisk information

Find flyafgange til Sorrento her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Lejer du ikke bil eller rejser med et rejseselskab, så er det en god idé at danne dig et overblik over den kollektive trafik i Sorrento på forhånd, da der er minimal information på stedet. Men der er mange muligheder at vælge imellem, både lokale busser, tog og færger. 

Rejs til Sorrento

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.