Skip to content

STORBYHYGGE I JULETIDEN

Nyd julen med en fantastisk storbytur til København. Der venter dig shopping, hyggelig juleudsmykning og store juleoplevelser i Tivoli. 

 

 

 

 

 

København i den hyggelige juletid

Vores egen hovedstad, København, er en by, der oser af hygge og skøn julestemning i december måned. Hele byen er pyntet flot op med grankranse og julelys, hvor traditionerne holdes i live på bedste vis. 

Du kan ikke tage til København i julemånederne uden at tage en tur i Tivoli. Forlystelsesparken er pyntet op med fantastiske dekorationer, som i de tidlige eller senere timer lyses op af de smukkeste julekæder rundt om i parken.

På de mange åbne pladser har Tivoli åbnet for en masse små juleboder, der alle sælger de fineste ting til julen. Søde sager som kandiserede æbler, brændte mandler og varm kakao er også at finde rundt omkring i forlystelsesparken.

 

Læs mere om Jul i Tivoli

Find flybilletter med DAT

Find flybilletter med SAS

 

 

 

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.