Skip to content

Aeropole Denmark/Learn To Fly i Aalborg lufthavn er et finsk-ejet flyveskole med et bredt udvalg af pilotuddannelser på nye og moderne fly. Her uddannes både kommercielle- og privat piloter. Uanset hvilken vej man vælger, er fællesnævneren, at flyvning er en livsstil - så pas på, det er stærkt vanedannende!

En af Aeropoles mærkesager er: "Fleksibilitet". Teori og praksis går hånd i hånd, og for mange flyveskoler har det altid været en udfordring at tilpasse teorien til den enkelte elev, da det har foregået som klasseundervisning. Derfor har Aeropole specialiseret sig i "Distance-learning", fjernundervisning. Eleven har mulighed for at læse, når det passer den enkelte og ligeledes booke fly og instruktør efter eget ønske. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at passe et fuldtidsarbejde ved siden af uddannelsen.

Aeropole Denmark i Aalborg råder over 4 fly af mærket: Diamond. Der er 3 én-motorede og 1 to-motoret. 3 af dem har det nyeste inden for instrumentering af småfly, nemlig Garmin G1000, glascockpit - en enkelt er mere konventionelt udstyret. Dette er med til at sikre, at uddannelsen er tidssvarende samt, at eleven får stillet det bedste udstyr til rådighed.

Telefonnummer: +45 69 88 44 88

Aeropole Denmark/Learn To Fly