Skip to content

Air Affairs

Air Affairs – We fly as YOU like.

Air Affairs er en uafhængig international flymæglervirksomhed med base i Aalborg Lufthavn, der står klar til at hjælpe dig, når de unikke rejseønsker skal indfries – på dine præmisser og direkte fra Aalborg Lufthavn til hvilken som helst destination. Der er derfor ingen grænser for mulighederne, når firmarejsen skal arrangeres eller alverdens sportsbegivenheder skal opleves som VIP.

Du bestemmer selv tid og sted. Du flyver direkte uden mellemlandinger, og det er naturligvis dig, der bestemmer afgangs- og ankomsttiderne. Du vælger selv hvem og hvor mange, du ønsker at rejse sammen med. Er du forsinket, trækker mødet ud, eller er der forlænget spilletid – Ingen grund til panik – Air Affairs flyver ikke, før du og/eller dine gæster er ombord på flyet.

Air Affairs opererer ikke selv fly, men chartrer hos deres specielt og omhyggeligt udvalgte leverandører, og kan derfor tilbyde fly i alle størrelser og til alle formål:

  • Ad hoc charterflyvning
  • VIP- og taxaflyvning
  • Fragtflyvning
  • Ambulanceflyvning
  • Firma shuttle

Da Air Affairs ikke er afhængige af at skulle benytte egne fly, vil et bredt udvalg af forskellige flytyper og operatører kunne tilbydes. Der er derfor garanti for den helt optimale kombination af kvalitet, service og pris – uden at gå på kompromis.

– Med andre ord – Vi finder altid de helt rigtige fly til den helt rigtige pris, siger direktør Henrik Færch.

Air Affairs står blandt andet klar til at sende sportsfans afsted til verdens store sportsbegivenheder – om det er Le Mans, landskampe eller Champions League. Kort og godt, er det egentlig ligegyldigt, om det drejer sig om en kurerforsendelse eller 4.000 passagerer – Air Affairs finder dig det rette fly.

Telefon: AAL: +45 7020 66 63 / +45 98 62 36 63 
Mobil: +45 22 64 46 24
Mail: info@airaffairs.dk / sales@airaffairs.dk

www.airaffairs.dk

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.