Skip to content

Aalborg Lufthavns nyhedsbrev – samtykkevilkår

Aalborg Lufthavn er blandt andet en formidler af rejsemål, rejsetilbud og nyheder fra Aalborg Lufthavn og de flyselskaber og rejsebureauer, som Aalborg Lufthavn har indgået aftale med.

Ved at sige JA TAK, accepterer jeg, at Aalborg Lufthavn må sende mig elektronisk post i form af e-mails omkring rejsemål, rejsetilbud og nyheder fra Aalborg Lufthavn og flyselskaber/rejsebureauer, kampagner, pressemeddelelser, invitationer til events/seminarer/messer, konkurrencer og markedsføring, evt. også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler, hvis jeg for eksempel følger Aalborg Lufthavns sider på sociale medier.
Aalborg Lufthavn må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Aalborg Lufthavn allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra Aalborg Lufthavn’ hjemmesider, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

Mine data vil blive opbevaret af Aalborg Lufthavn, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedrørende data om mig og mine aktiviteter.
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene, også over for de samarbejdspartnere, som Aalborg Lufthavn har delt mine data med.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Aalborg Lufthavn benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

​Klik her for at få oplysninger om Aalborg Lufthavns persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, Aalborg Lufthavn har om dig og mulighed for at opdatere data.

Hvad du kan forvente at modtage som nyhedsbrevmodtager

Indholdet i Aalborg Lufthavns nyhedsbrev består af:

  • Nyheder om nye ruter/rejsemuligheder fra Aalborg Lufthavn samt lufthavnens services, infrastruktur og lufthavnstilbud.
  • Rejseinspiration og rejsetilbud – herunder også fremvisning af billeder/videoer – fra samarbejdspartnere (flyselskaber og rejseselskaber med fly/rejser fra Aalborg Lufthavn).
  • Konkurrencer (vilkår for deltagelse i konkurrencer vil fremgå specifikt til de enkelte udbudte konkurrencer)
  • Relevant information for flypassagerer.
  • Anden information der er relateret til luftfart og Aalborg Lufthavn

Framelding af nyhedsbrev

Du kan til enhver tid vælge ikke længere at modtage Aalborg Lufthavns nyhedsbrev. Dette kan gøres direkte i tilsendte nyhedsmail, via formularen på https://www.aal.dk/nyhedsbrev eller ved at rette henvendelse på marketing@aal.dk.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: marketing@aal.dk. Ved hastesager kan du ringe til vores hovednummer: +45 98 17 11 44