Skip to content

Nyhed: Direkte fra Aalborg til safarirejser i Kenya med Bravo Tours

Bravo Tours sætter fokus på safarioplevelser og badeferie i verdensklasse fra Aalborg Lufthavn, når de i februar 2025 flyver direkte til Mombasa i Kenya. Der bliver derfor rig mulighed til vinter for at få indfriet den store safaridrøm – i perfekt kombination med en eksotisk strandferie på Kenya Kysten.

Safarirejser er for mange danskere en af de helt store feriedrømme, og nu bliver det endelig muligt at rejse med Bravo Tours fra Aalborg Lufthavn direkte til den afrikanske savanne. Den 18. februar 2025 op mod vinterferien flyver Bravo Tours nemlig direkte fra det nordjyske til Mombasa i Kenya, hvor fantastiske oplevelser venter – enten på en af de mange safariture eller under palmerne ved Det Indiske Ocean.

- Bravo Tours kommer med en forrygende nyhed til vinterprogrammet fra Aalborg Lufthavn, som giver nogle spændende og unikke rejsemuligheder til Østafrika i danskernes vinterferie. Særligt safarirejser har været meget efterspurgte her fra Aalborg de seneste år, og at man nu kan flyve direkte til Kenya, vil uden tvivl blive taget rigtig godt i mod. Samtidig får vi en eksotisk destination på rutekortet – med verdensklasse strande, hoteller og faciliteter, man ikke finder ret mange andre steder, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Fantastiske safarioplevelser i vinterferien

Afgangen fra Aalborg Lufthavn er med danske Airseven den 18. februar i starten af uge 8, hvor der er masser af forskellige safariture at vælge imellem med Bravo Safari, der er en del af Bravo Tours. Du kan tage på safari i alt fra to til otte dage, og så krydre det hele med en badeferie langs Kenyas kyst. Det hele er nøje udvalgt af selskabets meget erfarne safarispecialister, som har været kræsne med valgene af safariområder og indkvarteringen på turene.

- Jeg er virkelig glad for, at vi kan præsentere denne store nyhed med direkte fly fra Aalborg til Kenya. Med den direkte afgang skærer vi både i pris og rejsetid, og så skåner vi gæsterne for den stress og jag, der kan være forbundet med flyskift, siger Bravo Safaris direktør, Peder Hornshøj og fortsætter:

- I mine øjne er Kenya det bedste safari-land i verden. Mine egne ture til Kenya har givet mig oplevelser for livet og står som de mest mindeværdige, og jeg har trods alt rejst meget. Kombinationen af nogle helt unikke dage på savannen og badeferie i verdensklasse ved kysten er svær at slå. Netop det, garanterer oplevelser for livet.

Strandferie i verdensklasse

En rejse til Kenya behøver ikke indeholde safari, da du nemlig også kan komme på to ugers badeferie ved Det Indiske Ocean. Den lange kyststrækning er dækket med fint, blødt flormelissand, og havet er blåt og indbyder til en dukkert, snorkling og oplevelser på havet. Kenya Kysten er også omtalt som en af de allerbedste destinationer for strandferie i Afrika, og særligt Diani Beach er mange gange kåret til Kenyas mest udsøgte strand.  

Læs mere om Kenya  

Bestil din rejse på Bravo Tours' hjemmeside