Skip to content

Endnu en succesrig Rejsefestival i Aalborg Lufthavn

Mere end 12.000 gæster valgte søndag at bruge dagen på Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn. 35 rejseforedrag, 40 udstillere og et utal af gode tilbud og konkurrencer var programsat til årets Aalborg Rejsefestival.

Endnu flere gæster til et mekka for de rejselystne

Sidste års succes blev gentaget med endnu større ambitioner og meget mere plads til gæster og udstillere. I 2023 var der mere end 10.000 gæster, Aalborg Lufthavn havde derfor sørget for dobbelt så meget plads. 

Martin Svendsen, Salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn udtaler: ”Aalborg Rejsefestival viser igen, at rejselysten stadig er intakt og endda stigende. Vi er enormt glade for at både gæster og udstillere bakker op om arrangementet, og vi er sikre på, at vi gentager eventet næste år”.

Gode tilbud og masser af konkurrencer

Rejsebureauerne havde pakket bilerne med messeudstyr og gode tilbud, som blev taget rigtig godt imod af de mange rejselystne gæster til rejsefestivalen.

”Det er fantastisk at komme til Aalborg og møde vores dejlige gæster. Vi er igen blevet overvældet af, hvor mange mennesker der møder op i Aalborg Lufthavn. Der er ingen tvivl om, at rejselysten fortsat er på et meget højt niveau, og at gæsterne gerne vil inspireres og tale med os i øjenhøjde. I år har vi solgt for mere end 8 mio. kroner på denne ene dag, hvilket også er mere end sidste år. Vores nye koncept med Rejseklubben er blevet taget rigtig godt imod, og vi har fået virkelig mange nye medlemmer, som glæder sig over vores nye tiltag”, udtaler adm. Direktør i Bravo Tours Peder Hornshøj.