Skip to content

For tredje gang i træk: Aalborg Lufthavn kåret som Danmarks Bedste Lufthavn

I går aftes blev Aalborg Lufthavn for tredje gang i træk kåret som Bedste Lufthavn i Danmark ved Danish Travel Awards 2023 foran blandt andet Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Aalborg Lufthavn kunne i går aftes den 4. oktober forsvare titlen som Bedste Lufthavn i Danmark, da Danish Travel Awards for 26. gang blev afholdt i Cirkusbygningen i København. Aalborg Lufthavn har dermed hevet sejren hjem tre gange i træk, hvor de to tidligere gange var i 2019 og igen i 2022 efter 2 års pause under COVID-19.

 - Vi er beærede og stolte over kåringen som den Bedste Lufthavn i Danmark – og særligt fordi det er tredje gang i træk, at vi får en så stor anerkendelse fra vores rejsende. Prisen er et synligt bevis på vores medarbejderes fantastiske kundeservice, som er kendetegnet ved den personlige kontakt med vores mange gæster i lufthavnen. De bliver altid taget imod og sendt afsted med et smil på læben. Samtidig skal der lyde en stor tak til vores mange samarbejdspartnere, herunder fly- og rejseselskaberne, der også har en stor aktie i, at vi igen kan kalde os for Danmarks Bedste Lufthavn, udtaler Lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Danish Travel Awards er en hyldest til den danske rejse- og luftfartsbranche – arrangeret af branchemedierne Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24.dk samt Travelmedia Nordic. Årets awardshow blev afholdt i Cirkusbygningen i København, hvor omkring 525 branchefolk deltog.