Skip to content

Air France-KLM kårer Aalborg Lufthavn for Europas bedste kundeoplevelse

I 2021 blev Aalborg Lufthavn kåret som den lufthavn i hele Air France-KLM’s netværk, der havde den bedste lufthavnslounge på verdensplan. I en ny passagerundersøgelse for 2023, foretaget af KLM, bliver Aalborg Lufthavn endnu engang anerkendt. Denne gang går anerkendelsen på den samlede kundeoplevelse i lufthavnen – sammenlignet med andre europæiske lufthavne, hvor Air France-KLM flyver til og fra.

Den gode kundeoplevelse i fokus

Den nye passagerundersøgelse og anerkendelse af Aalborg Lufthavn, fra Air France-KLM og deres kunder, styrker motivationen for at sætte den gode og nærværende kundeservice i fokus og skabe endnu flere gode kundeoplevelser i Aalborg Lufthavn. Det er noget, der skaber værdi for de rejsende, lufthavnen og Air France-KLM.

- Gode kundeoplevelser er afgørende for Air France-KLM. Derfor måler vi også den samlede kundeoplevelse i de lufthavne, vi samarbejder med. Helt lavpraktisk spørger vi vores passagerer gennem spørgeskemaer. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at kundeoplevelsen er i top inden afrejsen og ved ankomst. Det samme gør Aalborg Lufthavn, som altid leverer på internationalt topniveau, og som vi altid har et fantastisk samarbejde med, siger Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør i Air France-KLM.

Målt på en international skala

Aalborg Lufthavn blev i oktober måned kåret som Danmarks Bedste Lufthavn 2023 ved Danish Travel Awards. Det er en pris, der tilmed er tildelt Aalborg Lufthavn 3 gange i træk. Her var der også lagt vægt på den gode kundeoplevelse i lufthavnen, der giver Aalborg Lufthavn en unik position som en eftertragtet lufthavn – i en national såvel som international sammenhæng.  

- Vi sætter utrolig høje krav til os selv, når det kommer til kundeoplevelsen og mere specifikt den personlige kundeservice mellem vores medarbejdere og passagerer. Derfor er anerkendelsen fra KLM betydelig, da den viser os, at vores daglige arbejde gør nytte. Vi vil gerne måles på en international skala, og netop derfor er det overordnede samarbejde med KLM afgørende, udtaler Kim Bermann, Vice- og Driftsdirektør i Aalborg Lufthavn.

Samarbejdet mellem Aalborg Lufthavn og KLM startede i 2011, og årligt bliver ruten mellem Aalborg-Amsterdam brugt af ca. 200.000 rejsende. En nyhed for 2023 og 2024 er, at KLM har valgt at sætte endnu flere fly ind i vintersæsonen, hvor der nu også vil være fire daglige afgange til Amsterdam. Ruten mellem Aalborg-Amsterdam bliver i dag brugt flittigt af både erhvervskunder og privatkunder, hvor langt de fleste anvender ruten som en hub med det formål at rejse videre til en anden destination i for eksempel Europa, USA, Sydamerika eller Asien.