Skip to content

NILLES Rejser flytter til Aalborg Lufthavn

Den 21. marts venter et nyt kapitel for det nordjyske rejsebureau NILLES Rejser, når selskabet flytter fra Dybvad til deres nye lokaler i Aalborg Lufthavn. Det sker for at komme tættere på flere af kunderne, udnytte bureauets vækstpotentiale og blive et mere komplet rejsebureau, lyder det fra NILLES.

NILLES Rejser har længe holdt til i den nordjyske by Dybvad, og i takt med, at bureauet har vokset sig større, er bygningerne blevet udvidet ad flere omgange, men fra den 21. marts i år begynder et helt nyt kapitel, når NILLES flytter kontoret til Aalborg Lufthavn. Med flytningen til den mere centrale placering, ønsker rejsebureauet at komme tættere på endnu flere af deres gæster og samtidig nå ud til flere mennesker med det voksende udvalg af destinationer og rejsetyper.

- NILLES ser frem til flytningen. Vi har et ønske om at komme tættere på flere af vores kunder, da vi vægter den personlige kontakt højt og tror på, at beliggenheden i Aalborg Lufthavn er ideel. Samtidig glæder vi os til at forløse vores vækstpotentiale og blive et mere komplet rejsebureau med en central placering og alle typer transportformer, lyder det fra direktør for NILLES Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen.

I Aalborg Lufthavn ser vi frem til det tættere samarbejde med et rejsebureau af NILLES Rejsers størrelse, og vi glæder os til at byde NILLES velkommen indenfor.

- Det er fantastisk. Vi har set frem til, at en stor samarbejdspartner som NILLES Rejser flytter ind i lokalerne i Aalborg Lufthavn. Det kommer til at skabe endnu mere aktivitet og komme rigtig mange rejselystne gæster til gode. Nilles er et velrenommeret rejsebureau, der passer super godt ind i lufthavnen, så det giver rigtig god mening, at gæsterne fremover kan møde dem her,” siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Nilles Rejser tilbyder en lang række rejser direkte fra Aalborg Lufthavn – blandt andet rejser til den guddommelige Amalfikyst, spændende rundrejser i Irland og Skotland og et citybreak til spektakulære New York.

Se alle NILLES flyrejser 

Den 24. marts vil NILLES holde åbent hus i Aalborg Lufthavn, hvor de fra om formiddagen står klar på udsigtsbalkonen til at tage imod deres mange kunder. Om eftermiddagen rykker de i de nye lokaler, med en reception for deres samarbejdspartnere.