Skip to content

Nyhed: Direkte rute til Gran Canaria med airBaltic

Det lettiske flyselskab airBaltic løftede i dag sløret for en ny base på Gran Canaria, hvor de fra december 2023 vil flyve direkte mellem Aalborg og Gran Canaria hele to gange om ugen. Vinterprogrammet udvides derfor endnu en gang fra Aalborg Lufthavn.

Aalborg Lufthavn har allerede i år annonceret rutenyheden Tenerife med Norwegian og charternyheden La Palma med Bravo Tours. Den direkte rute til Gran Canaria med airBaltic fuldender derfor rejsemulighederne til de populære Kanariske Øer.

- De Kanariske Øer og særligt Gran Canaria er utvivlsomt et af danskernes foretrukne rejsemål, når de kolde danske vintermåneder skal skiftes ud med sol, strand og varme. Den direkte rute – med hele to ugentlige afgange til Gran Canaria med airBaltic – er derfor en stor nyhed, hvor de danske rejsende både får mulighed for en forlænget weekend eller et længere ophold på den dejlige ferieø, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen. 

airBaltic’s Airbus A220-300 flyver direkte torsdag og søndag mellem Aalborg og Cran Canaria fra start december 2023 til april 2024. Billetter bliver efter planen lagt til salg fra den 21. juni på airBaltic’s hjemmeside.

- Ved at etablere en sæsonbaseret base og operere to fly fra Las Palmas, opfylder vi efterspørgslen efter sol og fritid-destinationer. En sådan udvidet tilstedeværelse på Gran Canaria forbedrer ikke kun forbindelsen, men giver også passagererne en bred vifte af fleksible rejsemuligheder, siger Martin Gauss, President and CEO at airBaltic.

Evigt forår på soløen Gran Canaria

Gran Canaria er den tredje største af De Kanariske Øer, og er kendt for høj sol og behagelige temperaturer året rundt. Uanset om du søger sol og afslapning under de svajende palmer eller udendørsaktiviteter i de naturskønne omgivelser, har Gran Canaria det hele.

På den populære solø får du ikke bare den traditionelle badeferie til børnefamilien, men også den spanske storbycharme i Las Palmas og imponerende bjerglandskaber, der tilmed giver mulighed for vandreture. Gran Canaria er desuden kendt for vandsportsaktiviteter som dykning, sejlads og surfing.