Skip to content

Dobbelt op på ruteåbninger i Aalborg Lufthavn

Lørdag den 10. juni var en helt særlig dag i Aalborg Lufthavn, hvor PLAY for første gang var i luften med kurs direkte til fantastiske Island og hovedstaden Reykjavik. Samtidig var der glædeligt gensyn med Norwegians solrige sommerdestination, Alicante, der igen kan sætte strand og sangria i fokus i danskernes sommerferie. Dagen blev fejret på traditionel vis med rød snor samt kage og kaffe til de rejsende i de to gates.

Balloner, flag, rød snor og guldsakse – der var lørdag den 10. juni ingen tvivl om, at der var noget, der skulle fejres. Hele to ruteåbninger var på dagsordenen – først med Alicante i gate 6 med afgang klokken 11.00 og derefter Reykjavik i gate 11 med afgang klokken 12.30.

- Det er en rigtig god dag i Aalborg Lufthavn. Først havde vi fornøjelsen af igen at kunne sende forventningsfulde feriegæster afsted til spanske Alicante med Norwegian – en efterspurgt rute, som blandt andet kommer danskere med egen lejlighed i Alicante til gode. Derefter kunne vi sende det første fly afsted direkte til Reykjavik med PLAY, der er en stor rutenyhed fra Aalborg, og en rute, der har været arbejdet på i flere år. Ikke nok med, at en direkte rute åbner op for fantastiske ferieoplevelser i Island, så skaber det gode muligheder for nemt og billigt at flyve videre til både den amerikanske østkyst og Canada, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen. 

Rejseoplevelser over Atlanten tager fart med PLAY ved styrepinden

Det islandske flyselskab PLAY har udvidet deres rutenetværk betydeligt i de sidste par år, hvor de i 2023 har sat fokus på at tilbyde danskerne en helt ny række af unikke rejsemuligheder – både direkte til naturskønne Island og videre til populære amerikanske byer på østkysten og senest one-stop fly til storbyen Toronto i Canada.  

- Nye og fantastiske destinationer er nu indenfor rækkevidde fra Aalborg Lufthavn – med kun ét kort stop på vejen. Vi er glade for at sætte skub i danskernes feriedrømme, der også er til at betale, så der er mere luft i feriebudgettet. Din rejse kan sættes sammen på mange forskellige måder, hvor det for eksempel er muligt at kombinere en forlænget weekend i Island med storbyferie i Toronto, New York eller Washington, siger PLAYs direktør Birgir Jónsson.

PLAY flyver direkte til Reykjavik frem til og med den 27. oktober – med to ugentlige afgange fra Aalborg. Skal turen videre fra Island, kan du for eksempel flyve til Toronto fra kun 2.053 kr. tur/retur.