Skip to content

Nyhed: Direkte rute til Girona og Costa Brava-kysten

Fra foråret 2024 kommer den smukke Costa Brava-kyst på rutekortet fra Aalborg Lufthavn, når Ryanair flyver direkte til spanske Girona, der er den største by i det nordlige Catalonien. Det nye år byder derfor på endnu en solrig nyhed til de danske rejsende, når sommerens feriedrømme skal indfries. 

Som afslutning på årets julemåned er der godt nyt til alle de rejseglade danskere, der sætter solrige kulturoplevelser højt på listen, når forårs- og sommerrejsen skal planlægges. Ryanair vil nemlig fra den 1. april, to gange om ugen, flyve direkte til den charmerende by Girona i det nordlige Catalonien. Rutenyheden åbner op for både en kulturel byferie i Girona og ferieoplevelser på Costa Brava-kysten, som strækker sig op til Pyrenæerne og Sydfrankrig.

- Vi er glade for at kunne tilbyde endnu en direkte rejsemulighed til Sydeuropa i 2024, hvor ruten til Girona tilbyder nogle nye og unikke ferieoplevelser – hvad enten man er til byferie eller daseferie på stranden. Costa Brava-kysten ligger kun en halv times kørsel fra Girona, hvor man kan bo i en af de smukke feriebyer langs den spanske kyst. Med to ugentlige afgange er der også rig mulighed for at smutte afsted på en forlænget weekendtur, hvor man kan nyde solen og det catalanske køkken. Er man længere tid afsted, er det oplagt at kombinere en ferie i det solrige Catalonien med en tur til det sydfranske, som ligger under 100 kilometer derfra, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Ryanair flyver direkte til Girona fra Aalborg Lufthavn mandag og fredag fra den 1. april til og med den 25. oktober. Flybilletter direkte til Girona kan købes på Ryanairs hjemmeside med one-way priser fra 559 kroner.

Charmerende Girona og det betagende Costa Brava

Girona er en charmerende by beliggende i det nordlige Catalonien og tæt nabo til den populære Costa Brava kystlinje. Med sin rige historie og smukke arkitektur, tiltrækker Girona mange besøgende, der blandt andet vil opleve byens gamle kvarter, Barri Vell, der byder på smalle brostensbelagte gader, farverige huse og imponerende middelalderlige bymure.

Costa Brava er kendt for sine betagende strande og krystalklare farvande. Denne maleriske kystlinje byder på idylliske bugter, charmerende fiskerlandsbyer og imponerende klippeformationer. Besøgende kan nyde solen og det azurblå hav eller udforske de charmerende byer som Tossa de Mar og Cadaqués. Costa Brava er også kendt for sit lækre køkken, der fusionerer det bedste af hav og land, hvilket gør det til en uundværlig destination for madelskere.

Læs mere om Girona og Costa Brava-kysten