Skip to content

Best Travel flytter ind i Aalborg Lufthavn

Det danske rejsebureau, Best Travel, vil i begyndelsen af det nye år åbne et nyt kontor i Aalborg Lufthavn. De siger derfor farvel til deres kontor i Frederikshavn og starter et helt nyt kapitel i lufthavnen, der vil bringe dem endnu tættere på deres kunder og styrke den personlige service, når rejsedrømmene skal indfries.

Fra midt januar 2024 flytter endnu et rejsebureau ind i Aalborg Lufthavn. Der er tale om det danske rejsebureau, Best Travel, der skifter de nordjyske rammer ud i Frederikshavn med en central placering tættere på deres kunder, der starter deres rejse i Aalborg Lufthavn.

- Vi er meget glade for at flytte Best Travel-kontoret til Aalborg Lufthavn, da det i høj grad kommer til at styrke den personlige kontakt til vores gæster. Dørene er altid åbne hos os, og nu får de rejselystne nordjyder endnu bedre mulighed for at komme et smut forbi kontoret og tage en snak om deres næste rejse. Og med en så central placering i lufthavnen, er vi altid tilgængelige for vores gæster – både når rejsen skal bestilles, på rejsedagen, og når de kommer hjem igen fra deres ferie. Samtidig vil flytningen naturligt komme til at betyde et øget fokus på rejser fra Aalborg Lufthavn, hvor vi vil præsentere flere spændende nyheder i 2024, siger direktør for Best Travel, Rune Thomassen.

Indholdsrige kulturrejser med dansk rejseleder

Best Travel har siden 1999 haft fokus på kvalitetsrejser til store dele af Europa, og i de senere år er kulturelle rundrejser med fly samt flodkrydstogter en stor del af deres rejseudvalg. Her henvender de sig primært til det modne publikum, der ønsker en samlet og veltilrettelagt kulturrejse med dansk rejseleder hele vejen.

- I de senere år har vi set et større behov for at have personlig kontakt til ens rejsebureau, når en rejse skal arrangeres. Det har stor betydning og på mange måder er det også en del af rejseoplevelsen at bestille rejsen. Her i Aalborg Lufthavn har vi altid et stort fokus på den gode kundeoplevelse, hvorfor det er glædeligt, at vi kan byde velkommen til endnu et rejsebureau, der styrker aktiviteten og de gode oplevelser i lufthavnen. Best Travel er samtidig en vigtig samarbejdspartner for os, hvor dét at være under samme tag kun gør samarbejdet endnu stærkere fremadrettet, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.