Skip to content

Norwegian åbner direkte rute fra Aalborg til Madeira

Fra den 6. februar flyver Norwegian direkte fra Aalborg Lufthavn til den frodige og smukke ferieø, Madeira. Den nye direkte rute til den portugisiske Atlanterhavsø sætter yderligere fokus på et stort kommende vinterprogram fra Aalborg – med mange rejsemuligheder til sydens sol.

Norwegian annoncerer endnu en direkte rute fra Aalborg Lufthavn, hvor der på tirsdage fra den 6. februar til og med den 7. maj 2024, flyves direkte til den portugisiske ferieø, Madeira. Ruten giver derfor både mulighed for lidt varme i kroppen over vinteren og i det frodige forår, hvor blomstringen på øen står smukkest.

- Vi er glade for at kunne annoncere den nye rute til Madeira. Sammen med vores fem direkte ruter fra Aalborg til solrige spanske destinationer tilbyder vi nu en bred vifte af attraktive ruter hen over den kommende vinter. At vi endnu engang kan annoncere en ny rute fra Aalborg, understreger vores vækstambitioner. De rejsende har taget godt imod os, og Nordjylland er en vigtig region for Norwegian. Derfor kigger vi med interesse på de rigtige muligheder for at øge rutetilbuddet, siger Magnus Maursund, kommerciel direktør i Norwegian. 

En farverig vinterfavorit vender tilbage

Madeira har tidligere været på programmet som en charterdestination, hvor den nye rute med Norwegian giver mulighed for selv at arrangere hele ferien. Samtidig er der gode rejsemuligheder med blandt andet NILLES Rejser og Best Travel, der til stor glæde for deres kunder kan tilbyde en samlet pakkerejse med fly, hotel og guide til at fuldende den fantastiske rejseoplevelse, der indbydes til på Madeira.

- Norwegian udvider endnu en gang deres vinterprogram fra Aalborg Lufthavn, hvor vi er meget glade for det gode samarbejde, Norwegian har med både os og de nordjyske turoperatører. Der er ingen tvivl om, at deres stigende ruteudbud fra Aalborg Lufthavn har stor betydning for os som lufthavn og for særligt de rejsende, der får endnu flere rejsemuligheder at vælge imellem. Madeira er derfor en rigtig god nyhed, der supplerer et stærkt program til De Kanariske Øer i vinterprogrammet, hvor sol og varme er de store trækplastre. Madeira er en populær feriedestination på grund af de behagelige temperaturer og frodige klima, der sætter natur- og kulturoplevelser i mere fokus, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.   

Flybilletter til den nye rute mellem Aalborg og Madeira er lagt til salg på www.norwegian.com/dk. Det er samtidig også muligt at booke en samlet pakkerejse ved NILLES Rejser og Best Travel.

Læs mere om Madeira