Skip to content

Nyhed: Direkte fly til Barcelona og Alicante fra Aalborg

I sommeren 2023 kan de rejsende se frem til, at Norwegian åbner en ny direkte rute fra Aalborg til Barcelona, et glædeligt gensyn med Alicante-ruten og tre ekstra ugentlige afgange til Malaga – ligeledes med Norwegian. Der er derfor rig mulighed for at sætte sol, strand og sangria højt på listen, når sommerferien skal planlægges.   

Der er udsigt til, at Spanien bliver et endnu større trækplaster end tidligere, når vi snakker sommeren 2023. Norwegian vil hele ti gange ugentligt sætte kursen direkte til de spanske kyster og indbyde til fantastiske ferierejser til de velkendte Mallorca og Malaga samt nyhederne Alicante og Barcelona.

- Norwegian kommer med nogle fantastiske nyheder til sommerprogrammet, og vi står nu med et rigtig skarpt program til Spanien, som vi ved vil blive taget godt imod af de jyske rejsende. De 5 ugentlige afgange til Malaga og den direkte Alicante-rute har længe været et ønske at få tilbage fra Aalborg. Der er mange danskere, der har ferielejligheder i disse områder, så efter denne nyhed, tænker jeg humøret lige stiger et par grader på en ellers kold novemberdag, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og fortsætter, den direkte rute til Barcelona er en stor nyhed og godt set af Norwegian, der nu får en fantastisk og populær rute på hånden med et kæmpe potentiale.

Norwegian satser stort fra Aalborg Lufthavn

De velkendte rødnæsede fly er blevet fast inventar ude foran terminalen i Aalborg, og i perioder vil op mod 60 Norwegian-fly om ugen lette fra Aalborg Lufthavn, når de nye populære spanske destinationer åbner til sommer sammen med Norwegians op til 9 daglige afgange til og fra København.

- Vi er glade for igen at kunne præsentere vores kunder for de mest populære spanske sommerdestinationer fra Aalborg Lufthavn. Det giver rig mulighed for kunder, der gerne vil sikre sig strandsand mellem tæerne til sommer, eller for folk, der er mere til at udforske Barcelonas imponerende kulturliv og historie, siger Magnus Maursund, koncerndirektør for Network, Pricing & Optimalisation i Norwegian.

Der vil være afgange mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag til Malaga fra slut marts til og med oktober, en lørdagsafgang til Alicante fra den 10. juni til 19. august og to ugentlige afgange onsdag og lørdag til Barcelona fra den 3. juni til den 28. oktober.

Barcelona – en storby i særklasse

Aalborg-Barcelona ruten har i en lang årrække før pandemien været en fast direkte rute fra Aalborg Lufthavn, og med god grund. Det er en storby, der har det hele – lige fra store shoppingoplevelser ved Ramblaen, imponerende kulturelle seværdigheder, fantastiske madoplevelser, hvor spanske tapasanretninger bare kan noget helt særligt, og sågar en strand, der lige fuldender den perfekte storbyferie.

- Aalborg Lufthavn skal have en direkte rute til Barcelona – det er der ingen tvivl om, og vi er glade for, at netop Norwegian kommer til at betjene ruten, da de har de helt rigtige fly til at matche den store efterspørgsel på ruten. Samtidig bliver vores gode samarbejde yderligere styrket, og vi tror på, at vi kommer til at se meget mere fra Norwegian i fremtiden, slutter Niels Hemmingsen.

Book flybilletter på Norwegian.com

Læs mere om:

Barcelona
Alicante
Malaga
Mallorca