Skip to content

Største charterprogram nogensinde med Bravo Tours

Bravo Tours får i sommeren 2023 det største charterprogram nogensinde fra Aalborg Lufthavn. De vil tilbyde direkte rejser med Jettime til syv forskellige rejsemål – de populære og velkendte Mallorca, Rhodos, Kreta og Zakynthos samt nyhederne Golden Sands, Malaga og Azorerne.

Der bliver rig mulighed for fantastiske ferieoplevelser direkte fra Aalborg Lufthavn, når sommersæsonen 2023 skydes i gang. Allerede nu er mere end 21.500 flysæder sat til salg, hvor det er det danske flyselskab, Jettime, der skal flyve de rejsende til sol- og oplevelsesferier ved Middel- og Atlanterhavet fra april til oktober næste år.  

- Vi er fuldt ud klar over, at nordjyderne elsker deres lufthavn – og med god grund. Aalborg Lufthavn har nogle gode faciliteter, dedikerede medarbejdere og et højt serviceniveau. Derfor er et stærkt flyprogram fra Aalborg en prioritet for Bravo Tours, siger administrerende direktør i Bravo Tours Peder Hornshøj og fortsætter, jeg er simpelthen så glad for, at vi kan præsentere hele tre nyheder fra Aalborg den kommende sommer. Først og fremmest Costa del Sol, som jo er en klassiker inden for charterferie. Spanien topper år efter år listen over danskernes foretrukne rejselande, og solkysten har et rigtigt godt udbud af kvalitetshoteller fordelt mellem charmerende kystbyer. Uanset om man rejser med eller uden børn, drømmer om oplevelser eller afslapning, så finder man helt sikkert et godt hotel her.

Alt i alt vil Bravo Tours have hele 10 forskellige rejsemål på programmet i 2023, der foruden vinterens tre charterruter til Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura tæller de spanske solfavoritter Mallorca og Malaga, græske Kreta, Rhodos og Zakynthos, Golden Sands i Bulgarien og naturskønne Azorerne. Bravo Tours satser derfor stort på det nordjyske marked, der kommer de nordjyske rejsende til gode.

- Vi ved, at Nordjyderne er glade for at rejse med Bravo Tours, og det glæder os derfor, at de i sommeren 2023 vil sende et rekord stort antal rejsende på ferie fra Aalborg Lufthavn. Vi forventer en sommer med masser af ferieglade rejsende i terminalen, og med syv forskellige charterdestinationer med Bravo Tours, herunder hele tre nyheder, ser vi frem til en spændende sommer og et fortsat godt samarbejde med Bravo Tours, fortæller salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Martin Svendsen.

Den 3. og 4. november er der Aalborg Rejsedage i lufthavnen, som blandt andet er arrangeret af Bravo Tours, hvor de har rigtig gode rejsetilbud på både vinterens og sommerens rejsemål.

Læs mere om Aalborg Rejsedage

Find din næste sommerrejse med Bravo Tours på deres hjemmeside Bravotours.dk