Skip to content

Aalborg Lufthavns lounge kåret som verdens bedste

I en passagerundersøgelse for rejsende med KLM og Air France, blev Aalborg Airport Lounge kåret som den bedste lounge på verdensplan for året 2021.

KLM og Air France flyver hvert år til hundredvis af destinationer i hele verden, hvor der i 2021 var 10-års jubilæum på ruten Aalborg-Amsterdam. Her bliver Aalborg Airport Lounge flittigt benyttet af de mange KLM-rejsende til Amsterdam, der i en passagerundersøgelse for 2021 placerede loungen på en førsteplads blandt de 162 lounges på verdensplan, der indgik i undersøgelsen.

En lounge-oplevelse helt i top

Loungen i Aalborg Lufthavn er i løbet af det sidste årti blevet udvidet adskillige gange for at følge med det stigende antal passagerer og efterspørgsel fra både fritidsrejsende og erhvervsrejsende, hvoraf mange flyver med KLM til og via Amsterdam til for eksempel USA.

- Den gode passageroplevelse er hver dag i fokus for vores dedikerede medarbejdere i hele lufthavnen. Derfor er det fantastisk at få en så stor anerkendelse fra de rejsende – både af loungen og de medarbejdere, der tager imod dem. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkommen, når de træder ind i loungen, hvad enten det er den forretningsrejsende på arbejde eller børnefamilien på vej til Kreta. Vi har ikke den største lounge i verden, men vi skal også kun være den bedste; ved at skabe den rolige atmosfære og nærværende service, som vi ønsker vores rejsende skal opleve i Aalborg Lufthavn, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.    

Global anerkendelse fra de rejsende

I Air France og KLMs passagerundersøgelse blev de rejsende adspurgt, hvordan de på en skala fra 1-5 vil rate deres lounge-oplevelse i Aalborg Lufthavn. Svarene blev herefter lagt sammen til en samlet score og sat op mod andre lounges verden over.

– I denne temmelig usædvanlige tid er det vigtigt, at man fejrer de lyspunkter, som dukker op. Vi syntes at det er helt fantastisk at vores passagerer på globalt plan har stemt loungen i Aalborg Lufthavn op på førstepladsen i 2021. Det er en uvurderlig anerkendelse af vores samarbejdspartners store arbejde, siger Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør for Air France KLM Danmark og Island.