Skip to content

Første direkte afgang til Napoli fra Aalborg Lufthavn

Tirsdag den 3. maj havde Volotea sin første direkte afgang fra Aalborg Lufthavn til Napoli. Rød- og hvidternede duge, pizza og vinsmagning, med vine fra netop Napolibugten, gav de rejsende en lille forsmag på den unikke napolitanske stemning.

Syditalien er nu kun en kort flyvetur væk fra Aalborg Lufthavn, efter Volotea tirsdag den 3. maj havde sin første afgang til Campania-regionens hovedstad, Napoli. I byens baghave finder man syditalienske favoritter som Sorrento og Amalfikysten, som også var feriemålet for mange af dagens rejsende i gaten.

Ny flyrute gør ferierejsen til Syditalien nemmere

Mange danskere rejser hvert år på ferie til det sydlige Italien, som med sin natur, kultur og vine er populær som feriedestination. Som alternativ til kør-selv og den lange bustur, har en direkte rute fra Aalborg Lufthavn derfor længe været efterspurgt.

- Vi har nu officielt budt velkommen til Volotea, der for første gang går ind på det danske marked med en fast direkte rute. En rute til Syditalien er noget, vi har arbejdet på længe, hvorfor det var en stor dag i Aalborg Lufthavn. Som vi kunne se til afgangen i går aftes, var der en del passagerer, der havde købt en pakkerejse med Nilles Rejser eller Kulturrejser og andre en flybillet direkte hos Volotea. Den nye direkte rute giver derfor flere muligheder i forhold til ens rejseønsker – alt lige fra kulturferie på egne ben i Napolis gader til en guidet tur langs Amalfikysten, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Der er direkte afgang med Volotea til Napoli hver tirsdag frem til og med den 25. oktober 2022 – med priser fra 225,- tur/retur.

Læs mere om Napoli-ruten

Find flybilletter på volotea.com