Skip to content

Helårsrute til Antalya med Corendon Airlines

I april kunne vi fejre første direkte flyvning med Corendon Airlines til Antalya fra Aalborg Lufthavn. Nu vil flyselskabet også flyve direkte til Antalya i vintersæsonen. Til stor glæde bliver Antalya derfor til en helårsrute fra Aalborg.

Når sommersæsonen slutter i oktober, bliver det nu for første gang i Aalborg Lufthavn muligt at flyve direkte til Antalya to gange om ugen med Corendon Airlines. Corendon Airlines har siden april fløjet to gange om ugen til Antalya, og nu kan man altså booke flybilletter til torsdage og søndage året rundt.

Efterspørgsmål på rejser til Tyrkiet

Udover flybilletter til Antalya i vinteren vil det også blive muligt at bestille charterrejser. Så man har altså begge muligheder – om man vil arrangere rejsen selv ved at bestille flybilletter eller bestille en samlet pakkerejse.

- Vi har aldrig haft et større udbud af afgange til Antalya, end vi har nu, og med en stigende efterspørgsel på Tyrkiet, glæder det os, at vi nu også kan tilbyde afgange i vintermånederne, hvor gæsterne både kan bestille flybilletter og pakkerejser. Dertil ser vi frem til, at Corendon Airlines vil gå yderligere ind på det danske marked, hvorfor vi løbende vil være i dialog om flere ruter ud af Aalborg Lufthavn, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Flybilletterne kan allerede bookes nu

På Corendon Airlines's hjemmeside kan du allerede nu finde flybilletter for vintersæsonen. Priser på en returbillet starter ved DKK 1155,-

Corendonairlines.com/da